Members Ion Bajereanu Posted February 7 Members Posted February 7 Nick : JohnnyBoy IP : 90.217.80.202 SteamID :STEAM_0:1:56454274 Data :07.02.2026 Adminul care te-a banat / Admin who banned you : Bogdan Motiv / Reason : AIm+Wall Dovadă / Print : Ban Information Name: JohnnyBoy SteamID: STEAM_0:1:56454274 Reason: wall+aim Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Bogdan Admin SteamID: STEAM_0:1:102906112 P.S. am jucat 2 runde si am luad direct ban fara nici o cerere de fungun, poze etc. Astept demo de la admin si sa vedem noi ce wall si aim am eu ! 1 1
vagabondn. Posted February 8 Posted February 8 Salut . asteptam raspunsul lui bogdan . Daca nu in urmatoarele 8h nu apare cu dovada vei primii unban iar adminul in cauza un advertisment . 2 1 CS2 Faceit Profile
Members Ion Bajereanu Posted February 8 Author Members Posted February 8 2 hours ago, vagabondn. said: Salut . asteptam raspunsul lui bogdan . Daca nu in urmatoarele 8h nu apare cu dovada vei primii unban iar adminul in cauza un advertisment . Merci
Members Ion Bajereanu Posted February 8 Author Members Posted February 8 https://fungun.top/ecd/report/172041/ Fungun facut azi. Just in case. Eu in mare parte joc mixuri. 1 1
Members BogdanS Posted February 8 Members Posted February 8 buna seara , greseala mea ca n-am facut screen , m am uitat pe tine cateva runde , stiai unde sunt adversarii si ii luai prin pereti sau cand ieseau doi direct hs ambii , iti dam unban dar atunci cand iti voi face demo si ss mai vedem ! 1
Members Ion Bajereanu Posted February 8 Author Members Posted February 8 26 minutes ago, BogdanS said: buna seara , greseala mea ca n-am facut screen , m am uitat pe tine cateva runde , stiai unde sunt adversarii si ii luai prin pereti sau cand ieseau doi direct hs ambii , iti dam unban dar atunci cand iti voi face demo si ss mai vedem ! Ai observat asta in 2 runde ? Eu joc mixuri si joc la sunet . Stiu majoritatea wallbangurilor si nu-i vina mea ca se arata damageul. Pe linga asta pe sv e aim assist. Urmatoarea data , imi ceri fungur si-ti dau direct.
Members Ion Bajereanu Posted February 8 Author Members Posted February 8 28 minutes ago, BogdanS said: buna seara , greseala mea ca n-am facut screen , m am uitat pe tine cateva runde , stiai unde sunt adversarii si ii luai prin pereti sau cand ieseau doi direct hs ambii , iti dam unban dar atunci cand iti voi face demo si ss mai vedem ! Banul nu a fost scos !
vagabondn. Posted February 8 Posted February 8 2 hours ago, BogdanS said: buna seara , greseala mea ca n-am facut screen , m am uitat pe tine cateva runde , stiai unde sunt adversarii si ii luai prin pereti sau cand ieseau doi direct hs ambii , iti dam unban dar atunci cand iti voi face demo si ss mai vedem ! Data viitoare te rog bogdan sa actionezi cu dovezi asupra playerilor! Ban scos 1 CS2 Faceit Profile
Recommended Posts