Members BogdanS Posted January 1 Members Posted January 1 Nick: Bogdan Prenume: Bogdan ALin Varsta: 29 Primele 7 cifre din CNP: 1960429 SteamID: STEAM_0:1:102906112 Experienta amxxmodx: am detinut servere zombie , gungame , clasic , predator , deathrun Cuvantul cheie din regulament: lgn25 Folosesti TeamSpeak3? (este obligatoriu pentru admini) : da , dar nu mi merge microfonul Link gametracker cu nick-ul vostru: https://www.gametracker.com/player/BoGdAn/51.68.177.28:27015/ De unde ai auzit de noi?: nu mai stiu youtube , find servers Poti ajuta servarul cu o donatie?: nu 1
Members jijii Posted January 1 Members Posted January 1 (edited) Hai Bogdan cu tot felul de lucruri. PROO. Edited January 1 by jijii nu asa am scriss :))))) dar proo ramane cu xaxafonu 1
vagabondn. Posted January 1 Posted January 1 Pro si din partea mea , mai asteptam cateva pareri . Succes 1 CS2 Faceit Profile
vagabondn. Posted January 2 Posted January 2 Acceptat ! Lasa-mi nick si pw in privat sau steam id 1 CS2 Faceit Profile
Recommended Posts