Moderators Beatrice Posted November 19, 2025 Moderators Posted November 19, 2025 Mircea Lucescu nu s-a mai putut abține și le-a dat un răspuns categoric și fără menajamente celor care l-au acuzat că a vândut meciuri și că a colaborat cu Securitatea. Experimentatul tehnician a ținut să amintească de rezultatele pe care le-a obținut de-a lungul carierei de antrenor și de jucător și a precizat că s-a concentrat doar pe dezvoltarea fotbalului românesc. Mircea Lucescu, răspunde acuzațiilor care i-au fost aduse România a obținut o victorie categorică în fața naționalei din San Marino, scor 7-1, în ultima etapă a grupei H din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026. Cu toate acestea, „tricolorii” au încheiat grupa doar pe poziția a treia și depind de barajul din martie pentru a ajuns la turneul final din SUA. La finalul meciului disputat la Ploiești, Mircea Lucescu nu s-a mai putut abține și le-a dat un răspuns categoric și fără menajamente celor care l-au acuzat că a vândut meciuri și că a colaborat cu Securitatea. „Il Luce” a ținut să amintească de rezultatele pe care le-a obținut de-a lungul carierei de antrenor și de jucător și a precizat că s-a concentrat doar pe dezvoltarea fotbalului românesc. „Am ținut prea mult la echipa națională, am fost căpitan aici, nu am fost căpitan nicăieri. Obligația mea este să fiu acolo când e nevoie de mine. Există o limită, o linie, peste care nu se poate trece. Ce am făcut eu, nu pot face ei în 2.000 de ani. Că am vândut meciuri, la Securitate… Am făcut un singur lucru, m-am concentrat pe dezvoltarea fotbalului românesc. Nu mă poate da nimeni afară. Mă dau eu singur, dacă nu sunt în stare”, a declarat Mircea Lucescu în conferința de presă de la finalul jocului România – San Marino 7-1. Reamintim că România va afla joi, 20 noiembrie 2025, numele adversarei pe care o va întâlni la barajul din Martie. „Tricolorii” pot da piept cu Italia, Danemarca, Ucraina sau Turcia. Vezi articolul complet
Recommended Posts