Moderators Beatrice Posted November 9, 2025 Moderators Posted November 9, 2025 Mitică Dragomir a dezvăluit afacerea cu care a dat lovitura imediat după Revoluție. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal a avut mereu fler la afaceri, iar în prezent are o avere de sute de milioane de euro. Dacă acum se axează în special pe afacerile imobiliare, în trecut, a deschis o discotecă în Brașov din care scotea o adevărată avere pentru acele vremuri. Mitică Dragomir, despre primele afaceri din anii 90: „Era coadă la intrare” Unul dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc din anii 90 și-a încercat norocul și în afaceri. Nu a dat de fiecare dată lovitura, dar a știut mereu când să investească și când să se retragă. A dezvăluit că prima sa afacere a fost o discotecă Babilon într-un cinematograf din Brașov. A făcut o afacere din care scotea mulți bani la acea vreme, iar după doi ani a cedat-o. Și-a continuat visul de afacerist la Capitală, unde a deschis un alt Babilon la care veneau peste 10.000 de turiști în fiecare weekend. „N-aveam niciun ban, dar m-am călăuzit după lozinca: «A promite și a iubi nu costă niciun ban!:» Am luat în Brașov o sală de cinematograf în centrul orașului și am făcut discoteca Babilon, cu dansuri, cu fete. Câștigam 1.000 de dolari pe seară. Numai străini erau, era coadă la intrare. Am dat-o după doi ani. Apoi mi-am făcut discoteca Babilon la Băneasa, pe malul lacului, aveam 10.000 de oameni vineri, 10.000 sâmbăta, 10.000 duminică. M-am descurcat!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. Imobiliarele l-au îmbogățit: „cea mai serioasă afacere” După ce și-a încercat norocul în zeci de afaceri, Mitică Dragomir s-a oprit la o singură afacere de succes care nu are cum să dea greș nici în viitorul apropiat. A decis să investească în imobiliare. Deși profitul nu e uriaș, este mult mai sigur decât în alte domenii asemănătoare. „Toate au dat bani, dar nicio afacere nu a fost mai serioasă decât imobiliarele. Nu câştigi ca la aur sau ca la pieile de şarpe, dar câştigi sigur 20-25%, indiferent ce se întâmplă. Poate să vină orice criză de pe faţa pământului. Mâncare și case, după timpul Tutankamon se caută. Dacă ești serios. Eu m-am convins că fără seriozitate nu faci nimic în viață.”, a mai precizat milionarul. Pe vremea când era șef la LPF, Mitică Dragomir încasa un salariu de peste 30.000 de dolari. Acum, are o pensie uriașă de peste 5.000 de euro din care își asigură traiul de zi cu zi, fără să scoată bani din firmele pe care le deține. Vezi articolul complet
Recommended Posts