Moderators Beatrice Posted August 28, 2025 Moderators Posted August 28, 2025 Tottenham Hotspur a aflat ce adversari va avea în faza principală din UEFA Champions League. Câștigătoarea UEFA Europa League de sezonul trecut va juca cu echipe precum Borussia Dortmund și Paris Saint Germain. Cât noroc pentru Radu Drăgușin! Adversarele lui Tottenham din faza grupei principale a Ligii Campionilor Joi, 28 august, a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal din Liga Campionilor. Fiecare dintre cele 36 de echipe calificate și-a aflat cele 8 adversare din prima fază a competiției. Spurs va juca cu Borussia Dortmund, PSG, Villarreal CF, Frankfurt, Slavia Praga, Bodo/Glimt, Copenhaga și AS Monaco în faza ligii. Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de Tottenham Hotspur (@spursofficial) Ciprioții de la Pafos FC nu au avut deloc noroc la tragere. Echipa lui Vlad Dragomir va juca cu Bayern, Chelsea, Juventus, Villarreal, Olympiacos, Slavia Praga, AS Monaco și Kairat Almaty. Reacția lui Thomas Frank după eșecul din Supercupa Europei Tottenham a pierdut Supercupa Europei cu PSG. Thomas Frank a reacționat la finalul partidei de pe Stadio Friuli și a analizat evoluția echipei sale. „Știam că trebuie să facem ceva puțin diferit împotriva lui PSG, așa că a fost ca o operație specială. În termeni medicali, operația a reușit, dar pacientul a murit. Deci, până la urmă, nu a fost atât de bine. Noi însă am lucrat la un plan de joc puțin diferit și am fost foarte aproape de succes. Cred că putem să acceptăm că am avut 2-2 cu PSG. Acel rezultat este bun. Apoi, dacă se separă lucrurile, avem loviturile de departajare, unde am pierdut, așa că poate trebuie să lucrăm la asta. Poate că asta e ce ne trebuie pentru a câștiga o finală. Cred că, dacă toată lumea s-ar fi gândit că va fi o remiză și că vom pierde la penalty-uri, cu toții ar spune: «Oh, asta e destul de impresionant». Și apoi, dacă ne uităm la prestația jucătorilor și la schimbarea pe care au făcut-o, wow! Ce mentalitate au avut pe tot parcursul meciului… Sunt multe lucruri de care să fim mulțumiți”, a declarat Thomas Frank după PSG – Spurs 2-2 (4-3 pen.). Vezi articolul complet
Recommended Posts