Moderators Beatrice Posted August 16, 2025 Moderators Posted August 16, 2025 FCSB a trecut fără mari emoții de Drita, în turul al treilea preliminar din UEFA Europa League, scor 6-3 la general. Campionii României s-au impus și în meciul din Kosovo, scor 3-1, iar acum se pregătesc de play-off-ul Europa League. Secundul lui Aberdeen a spionat-o pe FCSB! Verdict clar dat înainte de „dubla” din play-off-ul UEFA Europa League Aici, FCSB o va întâlni pe Aberdeen, echipă importantă din prima ligă a Scoției. Primul meci din play-off-ul UEFA Europa League va avea loc joi, 21 august, de la ora 21:45, pe Pittodrie Stadium. Interesant este că Aberdeen a obținut direct calificarea în play-off-ul Europa League după ce a cucerit Cupa Scoției în sezonul anterior. Astfel, scoțienii știau cu certitudine că vor întâlni învingătoarea dintre FCSB și Drita, motiv pentru care Christer Persson, antrenorul secund al lui Aberdeen, a fost prezent la „dubla” dintre campioana României și campioana statului Kosovo. Jimmy Thelin, antrenorul principal al scoțienilor, a primit toate informațiile necesare despre FCSB de la secundul său și a oferit o primă declarație referitoare la campioana României. „Am făcut o analiză a lui FCSB. Secundul Christer Persson a mers să vadă meciul, așa că avem o imagine clară despre următorul adversar. Va fi un meci interesant. FCSB are punctele ei forte, dar și slăbiciuni, bineînțeles”, a spus Thelin, citat de BBC. Aberdeen a pierdut ambele meciuri din startul acestui sezon, 0-2 cu Hearts și 0-2 cu Celtic, ambele în campionat 19 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Aberdeen, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt, în timp ce FCSB este cotată la aproximativ 50 de milioane de euro Gigi Becali i-a ironizat din nou pe rivalii săi din România După triumful din Kosovo cu Drita, scor 3-1, patronul celor de la FCSB nu a ratat nicio oportunitate de a-i ironiza pe rivalii Dan Șucu și Mihai Rotaru, pe care i-a făcut „mici”. Totuși, patronul de la FCSB a recunoscut că îl respectă pe Neluțu Varga, cel pe care îl consideră un oponent de mare valoare în fotbalul românesc. „Noi trebuie să câștigăm toate meciurile, nu doar că-i Rapid. Apoi se pune la îndoială play-off-ul. Eu trebuie să țin cu galeria și atunci am orgoliu. La mine nu contează că-i Rapid, că-i Dinamo. Eu am orgolii doar cu Nelu Varga. Cu ăla mă bat, cu ăștia nu am pentru că sunt prea slabi. Până acum așa a fost, pentru ce să am orgolii. Cu ăla am orgolii, ăla a câștigat campionate. Mai câștigă și ei câte un meci, lasă că sunt și ei mici (n.r. Șucu și Rotaru). Dacă se fac mari, atunci zic `S-au făcut mari. S-a făcut mare Dan Șucu, s-a făcut mare și Rotaru`. Când o să crească, atunci o să fie altceva”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. Vezi articolul complet
Recommended Posts