Members guzel Posted June 27, 2025 Members Posted June 27, 2025 Nick : *guzel IP :194.230.144.94 SteamID : No Steam. Data : 27.06.2025 Adminul care te-a banat / Admin who banned you : The Greed Motiv / Reason : Fara niciun motiv am primit ban de la adminul respectiv pentru ca aveam score 60-0 m-a banat pe motivul ''calm'' bineinteles acesta s-a adresat cu o atitudine ce l-a deranjat si decurs la aceasta actiune fara motiv, fara cauza am fost dat afara de pe server si banat pentru scorul meu, nu l-am injurat si nu m-am adresat vulgar sau intr-un alt fel, doresc sa se ia masuri corespunzatoare si acesta sa fie sanctionat in merit dupa cauza. Dovadă / Print : Se vede in banlist. for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Members TheGreed Posted June 27, 2025 Members Posted June 27, 2025 dupa ce ca injuri ca la usa cortului,primesti gag si dupa scri cu u@ la fiecare dead al meu "sit down"...nici maca nu ai avut 60-0 :))
Members guzel Posted June 27, 2025 Author Members Posted June 27, 2025 (edited) 4 hours ago, TheGreed said: dupa ce ca injuri ca la usa cortului,primesti gag si dupa scri cu u@ la fiecare dead al meu "sit down"...nici maca nu ai avut 60-0 :)) SUNT ABERATII NIMIC ADEVARAT DIN CE TU ZICI!!!!! CER DOVEZILE UNDE AM INJURAT SI UNDE AM SCRIS DUPA FIECARE DEAD AL TAU SIT DOWN, FIECARE RECLAMATIE SI BAN NECESITA O DOVADA IAR REZOLVAREA EI E IN FUNCTIE DE DOVEZI TE ROG SA LE POSTEZI PENTRU CA NU SUSTIN NICIUNA DIN ACUZATII ADUSE PENTRU SCAPAREA PEDEPSEI, SUNT DOAR MINCIUNI, ASTEPT DOVEZILE Edited June 27, 2025 by guzel for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Members TheGreed Posted June 27, 2025 Members Posted June 27, 2025 26 minutes ago, guzel said: SUNT ABERATII NIMIC ADEVARAT DIN CE TU ZICI!!!!! CER DOVEZILE UNDE AM INJURAT SI UNDE AM SCRIS DUPA FIECARE DEAD AL TAU SIT DOWN, FIECARE RECLAMATIE SI BAN NECESITA O DOVADA IAR REZOLVAREA EI E IN FUNCTIE DE DOVEZI TE ROG SA LE POSTEZI PENTRU CA NU SUSTIN NICIUNA DIN ACUZATII ADUSE PENTRU SCAPAREA PEDEPSEI, SUNT DOAR MINCIUNI, ASTEPT DOVEZILE Te excita minciuna? Ca eu unu nu inteleg ce interes ai sa faci ceea ce faci...ai credibilitate 0 in cadrul comunitatii,si nu esti la prima disputa de genul...cu alte cuvinte nu am ce sa iti dovedesc eu tie! Fa bine si cautati ocupatie.
Members guzel Posted June 28, 2025 Author Members Posted June 28, 2025 15 hours ago, TheGreed said: Quote Te excita minciuna? Ca eu unu nu inteleg ce interes ai sa faci ceea ce faci...ai credibilitate 0 in cadrul comunitatii,si nu esti la prima disputa de genul...cu alte cuvinte nu am ce sa iti dovedesc eu tie! Fa bine si cautati ocupatie. Foarte bine spus nu am niciun interes tocmai de aceea ca am fost sanctionat pe nedrept si fara motiv vreau sa se ia masurile necesare pentru sanctiune in functie de regulamentul care trebuie respectat, eu in trecut am banat 2 playeri fara dovada de (WALL) & (INJURII) si am primit suspend(remove) din functie deoarece se respecta regulamentul si oricine incalca este sanctionat ca atare astept sa se ia in considerare dupa regulile ce au fost impuse si incalcate. ( am cerut dovezile si nu le ai pus ca urmare este dreptatea mea si adevarul ca nu am injurat // BANAT FARA DOVEZI / BANAT FARA MOTIV *pe nedrept* . Eu pentru ca am avut a 2-a abetere de acest gen am primit suspend deoarece orice ban dat unui jucator fara dovezi si/sau fara motiv ESTE SUSPEND SAU DOWN ACCES, dupa decizia fondatorilor @ Amaranth & @ vagabondn. ! Incalcarea regulamentului se sanctioneaza indiferent de grad sau vechime. for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Members TheGreed Posted June 28, 2025 Members Posted June 28, 2025 Ai primit ban pentru folosirea abuziva u@ 2h, chiar dupa ce ti-am zis ca daca continui vei primi ban 2h...nu mai fi un frustrat pentru ca ai primit suspend!
Members guzel Posted June 28, 2025 Author Members Posted June 28, 2025 1 hour ago, TheGreed said: Ai primit ban pentru folosirea abuziva u@ 2h, chiar dupa ce ti-am zis ca daca continui vei primi ban 2h...nu mai fi un frustrat pentru ca ai primit suspend! NU ESTE ADEVARAT!!! + AI ZIS CA TE AM INJURAT VREAU SA VAD UNDE AM FOLOSIT ABUZIV U@ SI UNDE TE-AM INJURAT!!!!!!!!!! TI-AM SCRIS IN 2 REPLY-URI VREAU DOVEZILE AI PROBLEME BAI BAIATULE? MERGEM PE VORBE??? AI 2 REPLY IN CARE TI-AM ZIS CONCRET CE SI CUM NU MAI VENI CU TEXT-UL TAU LA MISTO, NU ESTE ADEVARAT, NU AM INJURAT, AM FOST BANAT CA TE-AI OFTICAT PE SCORUL MEU M AM TREZIT BRUSC CU BAN NU AM INJURAT NU AM FACUT NIMIC! REASON BAN: ''CALM'' FARA NICIO ADRESARE FARA NICIO FOLOSIRE DE U@ FARA NICIO INJURIE, FARA MOTIV!!!!! AI DAT BAN FARA NICIUN MOTIV SI FARA DOVEZI, ACCEPTA-TI COSECINTELE NU O MAI INTOARCE CA NU FUNCTIONEAZA IN REGULAMENT ESTE SCRIS CLAR BAN FARA MOTIV SAU BAN FARA DOVEZI INSEAMNA Down or - acces. Ti-am cerut a 3-a oara dovezile si vii cu text de 50 litere sa ma convingi ca nu este adevarat, demonstreaza pentru ca orice ban pe care il dai iti trebuie dovada! REPET!!!!! ESTI UN MINCINOS SI INCERCI SA TE SCOTI DAR VEI FI SANCTIONAT CONFORM REGULAMENTULUI INCALCAT. for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Administrators th3#afk Posted June 29, 2025 Administrators Posted June 29, 2025 Hai sa discutam civilizat . 1. Tot ce vorbiti despre dovezi x , y etc se va gasi in loguri , doar asteptati un reply. 2. Fiindca e ban de 2 ore iar acum e expirat, acesta ar fi abuz si ar trebui reclamație. 3. Jignirile tale la adresa staffului , membrilor de pe server sunt cunoscute tuturor si la felul cum vorbesti mereu , tind sa ii dau dreptate lui thegreed si fara dovezi. Tu chiar nu te poti abtine sa nu insulti pe cineva strict parerea mea. 4. Acel scris magnific , fabulos ar trebui sa ne faca sa vedem mai bine ca face fix contrariul , e aiurea , nu l poti citi bine si nu te ajuta la nimic. 5. Fiind fost admin ar trebui sa stii ca in regulament scrie clar ca nu se cere dovada la banurile care nu sunt permanente. Succes . Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/ Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025
Members cuzic Posted June 29, 2025 Members Posted June 29, 2025 Salutare tuturor! nu ma cunoasteti ,...sunt nou pe aici ....de 1 luna si ceva am descoperit comunitatea voastra si imi face placere sa continui cu comunitatea voastra...din cauza oamenilor ca *GUZEL* , nu aveti playeri ....el in trecut ameninta pe playeri , mai exact cu 2-3 saptamani in urma, ca ma baneaza daca mai continui sa il omor( parerea mea el vrea sa fie acolo sus pe primu loc in top si face tot posibilu sa fie ) unii dintre noi am trecut peste etapa aia , jucam de placere ...multumesc pentru timpu acordat ...si spor in joc 2
Members guzel Posted June 29, 2025 Author Members Posted June 29, 2025 11 hours ago, th3#afk said: Hai sa discutam civilizat . 1. Tot ce vorbiti despre dovezi x , y etc se va gasi in loguri , doar asteptati un reply. 2. Fiindca e ban de 2 ore iar acum e expirat, acesta ar fi abuz si ar trebui reclamație. 3. Jignirile tale la adresa staffului , membrilor de pe server sunt cunoscute tuturor si la felul cum vorbesti mereu , tind sa ii dau dreptate lui thegreed si fara dovezi. Tu chiar nu te poti abtine sa nu insulti pe cineva strict parerea mea. 4. Acel scris magnific , fabulos ar trebui sa ne faca sa vedem mai bine ca face fix contrariul , e aiurea , nu l poti citi bine si nu te ajuta la nimic. 5. Fiind fost admin ar trebui sa stii ca in regulament scrie clar ca nu se cere dovada la banurile care nu sunt permanente. Succes . Nu am nevoie de dovada, am nevoie sa mi se ia in considerare nedreptatea si incalcarea regulamentului de catre acesta, ban fara drept si motiv. Mentionez: Se pot face verificari in LOG-uri si toata baza de date din ziua si ora respectiva pentru a se vedea clar, atentie, nicio injurie si niciuna din cele mentionate de catre cel reclamat. for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Members guzel Posted June 29, 2025 Author Members Posted June 29, 2025 1 hour ago, cuzic said: Salutare tuturor! nu ma cunoasteti ,...sunt nou pe aici ....de 1 luna si ceva am descoperit comunitatea voastra si imi face placere sa continui cu comunitatea voastra...din cauza oamenilor ca *GUZEL* , nu aveti playeri ....el in trecut ameninta pe playeri , mai exact cu 2-3 saptamani in urma, ca ma baneaza daca mai continui sa il omor( parerea mea el vrea sa fie acolo sus pe primu loc in top si face tot posibilu sa fie ) unii dintre noi am trecut peste etapa aia , jucam de placere ...multumesc pentru timpu acordat ...si spor in joc Intr-adevar am avut conflicte cu jucatori ce nu au fost corecti in privinta jocului si au folosit ilegal felurite cheat-uri (wall/cfg/aim) motiv pentru care m-am adresat intr-un mod nepoliticos dar fapt pentru care am fost sanctionat corect totodata asumat. Aduc la cunostinta faptul ca esti prieten bun pe server cu el si e normal ca printr-un asemenea reply sa imi readuci aminte de faptele savarsite din trecut, dar te informez ca nu are niciun efect asupra timpului prezent. for&from LEGION Autorhize: https://postimg.cc/87xG2WdQ
Administrators Echo Posted June 29, 2025 Administrators Posted June 29, 2025 @ guzel pentru 2 ore de ban faci atata spam aici? Ai primit 30 de zile warn! Poate pe viitor citesti si regulamentu la forum si nu mai suferi atat! 1
Recommended Posts