Moderators Beatrice Posted June 19, 2025 Moderators Posted June 19, 2025 Meme Stoica s-a lansat într-o adevărată tiradă, în direct la TV. Ținta a fost chiar George Pușcaș, atacantul care se putea lăuda până mai ieri cu prezențe constante în naționala României. Acesta și-a făcut debutul în mandatul lui Cosmin Contra, iar de atunci a bifat 46 de meciuri, contribuind cu 11 goluri. După instalarea lui Mircea Lucescu a ieșit, însă, din circuit. Înaintea meciului cu Lituania din septembrie 2024, atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi lotul, pe motiv că nu a fost luat în calcul. Atât el, cât și selecționerul au negat presupusul conflict, dar de atunci nu s-a mai pus problema convocării. Meme Stoica a dat de pământ cu George Pușcaș Chiar dacă a precizat că nu-l consideră un jucător lipsit de calități, făcând referire la perioada petrecută în Championship, cel de-al doilea eșalon al Angliei, Meme Stoica a avut un discurs extrem de dur la adresa lui George Pușcaș. Atitudinea a fost principalul motiv pentru care l-a taxat. „Eu pe Pușcaș nu l-aș lua nici dacă mi-ar pune cineva pistolul la tâmplă. I-aș spune că prefer să jucăm în zece. Nu neapărat ca nu are calități, pentru că are forță și a făcut un campionat bun în Championship, dar e un jucător atât de rudimentar, nu poate să-mi placă niciodată. Când îl vedeam cu chestiile alea în cap… Înțeleg să-ți faci tot felul de frizuri când ești fotbalist și echipa începe cu tine, dar când te văd cu d-alea în cap de parcă vii din «Vikingii», iar ție îți cade mingea în cap, iartă-mă, nu pot fi de acord cu așa ceva”, a răbufnit managerul general al FCSB, la Prima Sport. Pușcaș, lăudat de presa turcă: „Turnul românesc” În ciuda criticilor, „vârful” de 29 de ani a avut evoluții destul de bune în Turcia, la Bodrum FK. 11 goluri și 4 pase decisive și-a trecut în cont de-a lungul celor 38 de apariții din stagiunea recent încheiată, iar presa locală l-a lăudat. „Turnul românesc, George Pușcaș, care a mai jucat la echipe precum Inter, Reading, Benevento și Genoa în cariera sa, a prins din nou viață la Bodrum FK. Puşcaş a marcat împotriva unor echipe precum Konyaspor, Adanademirspor (două goluri), Antalyaspor, Beşiktaş, Başakşehir şi Hatayspor în meciurile pe care le-a jucat în Super Lig. Contractul său se încheie pe 30 iunie 2027. Perioada sa bună a continuat și în meciurile din Cupa Turciei, Pușcaș marcând 3 goluri împotriva lui Kastamonuspor și a pasat decisiv în duelurile cu Kastamonuspor, Kırklarelispor și Antalyaspor”, au scris cei de la XBodrum. Vezi articolul complet
Recommended Posts