Fostul arbitru a ajuns livrator. Cum a fost filmat - Sport LIFE - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted
Fostul-arbitru-a-ajuns-livrator.-Cum-a-fost-filmat.jpg

Postură inedită în care a fost filmat David Coote, arbitrul dat afară din Premier League după ce a fost filmat prizând cocaină și, totodată, după ce l-a făcut praf pe Jurgen Klopp, fostul antrenor al lui Liverpool.

Ex-centralul execută o suspendare de 16 luni dictată de UEFA, iar PGMOL, forul suprem al arbitrajului britanic, l-a dat afară, astfel că în acest timp a fost surprins livrând colete pentru o firmă de curierat.

Controversatul arbitru David Coote a ajuns să livreze colete

David Coote, arbitrul dat afară din Premier League după ce a fost filmat prizând cocaină la EURO 2024 și, totodată, după ce l-a făcut praf pe Jurgen Klopp, la acea vreme antrenor al lui Liverpool, a fost prins într-o nouă postură, total inedită, cea de livrator la o firmă de curierat, potrivit thesun.co.uk.

Ex-centralul execută o suspendare de 16 luni dictată de UEFA, în timp ce PGMOL, forul suprem al arbitrajului din Anglia, l-a dat afară, iar acum încearcă să-și câștige cumva existența. Acesta are un job la o firmă de curierat britanică în apropierea locuinței sale din Newark, Nottinghamshire.

„Încerc doar să trăiesc cinstit. Vreau să-mi văd de viața mea. Încerc să-mi recapăt simțul responsabilității. Munca aceasta mă ține ocupat, nu este o carieră pe termen lung”, a declarat Coote, conform sursei menționate mai sus.

Proprietarul casei de la adresa la care a livrat a exclamat: „Soțul meu este fan Liverpool și ceea ce a spus David nu a fost ok. Soțul meu comandase o piesă pentru un vehicul la care lucrează și l-a recunoscut pe David. A spus: «Livrează colete acum». Am zis: «O, Doamne, chiar așa este?» Până la urmă, el s-a băgat singur în încurcătura asta”.

7726505-Mediafax_Foto-AP_Jon_Super-1400x

Gest caritabil pentru unchiul său grav bolnav. „Fac ceea ce vreau să fac”

Luna trecută a alergat la Maratonul Rob Burrow Leeds pentru a strânge bani pentru unchiul său, Mick, care suferă de boala neuronală motorie.

„Fac ceea ce vreau să fac, concentrându-mă pe ceea ce este important, cum ar fi să petrec mai mult timp cu prietenii și familia”, a spus David Coote, cel care a recunoscut la finalul anului trecut că este gay.

Prietenii l-au susținut, iar unul dintre ai a spus: „David este un băiat grozav care și-a pierdut cariera din cauza prostiei, așa cum recunoaște pe deplin. Ar putea exista o revenire pentru el în fotbal la un moment dat. Fotbalul are nevoie cu siguranță de experți ca el”

Vezi articolul complet