[Telefoane / Tablete] Samsung Galaxy S21 a fost lansat - Telefoane / tablete - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted (edited)

Samsung Galaxy S21

În data de 14.01.2021 Samsung Electronics Co. Ltd, a prezentat noile telefoane Galaxy S21 ; Galaxy S21+ ; Galaxy S21 Ultra

Imagini

image-2021-01-14-24540780-0-samsung-galaxy-s21-ultra.jpg

Disponibilitate

Începând cu 29 ianuarie 2021, Galaxy S21 și Galaxy S21 + vor fi disponibile comercial prin intermediul operatorilor și partenerilor Samsung din România, dar și pe site-ul oficial. Ambele dispozitive vor fi disponibile în următoarele culori:

• Galaxy S21: Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM
  • Galaxy S21+: Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM

Începând cu 22 ianuarie, Galaxy S21 Ultra va fi disponibil pe samsung.com/ro, precum și la magazinele partenere, în următoarele variante:

• Phantom Silver: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM
  • Phantom Black: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM

Sursă: economie.hotnews.ro

Edited by darky

spacer.png

• Members
Posted

sincer pe spate nu imi place cum arata :)) adica la modelul albastru sa pui rama de la camera roz este tiganie curata... am avut samsung pana acum si am renuntat la samsung am trecut la iphone se misca mai fluid din punctul meu de vedere iar cu bateria este ok. o sa tot apara telefoane pe banda rulanta ba ca are 4 gb ram in + ori ca are inca 5mb pixeli in plus etc... cel mai mult conteaza la ce il folosesti