A început să curgă vin la robinet, într-un orășel din Italia - Curiozitati - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

337039_main.jpg

Locuitorii localităţii Castelvetro din nordul Italiei s-au putut delecta cu celebrul vin spumant Lambrusco direct de la robinetele din propriile locuinţe. Vinul a ajuns în reţeaua de distribuţie a apei din cauza unei defecţiuni la vinăria Settecani. Aproximativ 1.000 de litri din depozitele producătorului au ajuns în sistemul de alimentare al caselor din zonă. Giorgia Mezzacqui, viceprimarul orașului Castelvetro, a anunţat că aproximativ 20 de case s-au putut bucura de acest eveniment. Băutura care curgea la robinet avea aroma vinului local Lambrusco Grasparossa. Fabrizio Amorotti, manager comercial la Cantina Settecani, a declarat că defecțiunea a fost apreciată de mulți localnici.

„Spălam ceva în bucătărie. Am oprit robinetul, iar când l-am deschis din nou, a început să curgă vin în loc de apă. Am strigat “bucurie” și am ciocnit un pahar”, a povestit un bărbat în presa locală.

Bucuria localnicilor a rezistat însă doar câteva ore, până când reprezentanții municipalității au rezolvat problema și au dat asigurări că cetățenii nu au fost supuși niciunui risc. „Este doar vin care urma să fie îmbuteliat”, a transmis producătorul.

sursa:.libertatea.ro