Members cronos Posted July 5, 2024 Members Posted July 5, 2024 (edited) Edi Iordănescu (46 de ani) a dat de înțeles după eliminarea României de la EURO 2024 că ia în calcul plecarea de la echipa națională. Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei.”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro. Cristi Chivu, anunț despre viitorul său: Cristi Chivu a rămas liber de contract, după despărțirea de Inter, unde a activat ultima dată la echipa U19. În ultimele luni, au apărut informații potrivit cărora Cristi Chivu a fost pe lista unor cluburi precum Ajax, Pescara, Cagliari și Modena. ”Deocamdată aștept, sunt în discuții, mă bucur de familie. Am făcut primul pas, de a refuza să continui munca la Inter. Aștept un proiect care să creadă în mine, să fim pe aceeași lungime de undă. Acum, mă bucur de familie”, a spus Cristi Chivu, la ”Fotbal Club”. Va face Cristi Chivu fata la echipa nationala? Edited July 5, 2024 by -CronoS Old
Recommended Posts