Apple nu lasa raufacatorii din filme sa foloseasca iPhone-uri - Telefoane / tablete - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Apple in Q4 2020 - profit de 22.2 miliarde de dolari

Rian Johnson, regizorul filmului Knives Out si Star Wars The Last Jedi a declarat intr-un interviu.

Aparent Apple nu doreste ca produsele lor, mai ales telefoane mobile sa fie asociate cu raufacatori. Au luat aceasta decizie deoarece au impresia ca i-ar pune intr-o lumina proasta folosirea de telefoane iPhone de catre „bad-guys”. Ciudat este ca, daca ne uitam in majoritatea filmelor cu mafioti, traficanti de droguri, etc. in scene de urmarire, majoritatea masinilor de teren folosite sunt Mercedes G class, iar acesta are un renume foarte bun in randul pasionatilor de automobile.

"De asemenea, un alt lucru amuzant, nu știu dacă ar trebui să spun asta sau nu ... Nu pentru că este ca și cum ar fi lasciv sau ceva, ci pentru că o să mă învârtă la următorul film de mister pe care îl scriu, dar uită, îl voi spune aceasta. E foarte interesant.

Apple ... te lasă să folosești iPhone-uri în filme, dar - acest lucru este foarte esențial dacă vizionezi vreodată un film de mister - băieții răi nu pot avea telefoane cu iPhone.

Deci, nu, nu, fiecare cineast care are un tip rău în filmul lor care ar trebui să fie un secret vrea să mă omoare chiar acum."

sursa: arenait.ro

DJEwFQQ.png