[ Software ] GDC 2020 a fost amanat - Software - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

GDC 2020 a fost amanat

Coronavirus continua sa faca ravagii în randul evenimentelor.

Spre deosebire de MWC care a fost anulat, organizatorii GDC spera ca situatia se va ameliora in lunile viitoare si cauta un slot liber pentru la vara.

"După consultarea strânsă cu partenerii noștri din industria dezvoltării jocurilor și a comunității din întreaga lume, am luat decizia dificilă de a amâna Conferința dezvoltatorilor de jocuri din luna martie.

După ce am petrecut anul trecut pregătindu-ne pentru spectacol împreună cu comitetele noastre consultative, vorbitorii, expozanții și partenerii de evenimente, am fost cu adevărat supărați și dezamăgiți de a nu vă putea găzdui în acest moment.

Vrem să mulțumim tuturor clienților și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat, discuțiile deschise și încurajarea. Așa cum toată lumea ne-a amintit, lucruri mari se întâmplă atunci când comunitatea se reunește și se conectează la GDC. Din acest motiv, intenționăm pe deplin să găzduim un eveniment GDC mai târziu în vară. Vom colabora cu partenerii noștri pentru a finaliza detaliile și vom împărtăși mai multe informații despre planurile noastre în săptămânile următoare."

sursa: arenait.ro

DJEwFQQ.png