Members bZq Marian Posted February 24, 2024 Members Posted February 24, 2024 Cum se spune in engleza "Nevasta a luat copiii si a plecat pentru o saptamana in vizita la soacra" --- YES
Members bZq Marian Posted February 25, 2024 Author Members Posted February 25, 2024 (edited) În rai, sosește un preot, unde este întâmpinat de câțiva îngeri care îi oferă o primire politicoasă. La scurt timp după, sosește un șofer de autobuz beat. Intrarea lui este întâmpinată cu o mare sărbătoare, completată cu focuri de artificii și chiar și Dumnezeu însuși vine să-l întâmpine. Nedumerit, preotul se apropie de Dumnezeu și spune - Iartă-mă, Doamne, dar mi-am dedicat toată viața slujirii bisericii și numelui tău. De ce este primirea mea atât de modestă în comparație cu acest om? Dumnezeu zâmbește și îi răspunde: - Fiul meu, în timpul predicilor tale, lumea dormea. Cu toate acestea, când acest om a conducea pe străzi, oamenii s-au rugat cu o ardoare mai mare ca niciodată. Edited February 25, 2024 by bZq Marian
Members bZq Marian Posted February 28, 2024 Author Members Posted February 28, 2024 Quote Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da, avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste două zile! Ce meserie au părinții voștri? întreabă profesoara. -Tata e inginer, zice Gheorghe. -Tata e mecanic, zice Ionel. -Tata e șef, zice Bulă. -Cum așa, Bulă? întreabă mirată profa. -Are 500 de oameni sub el. -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir. Citeşte întreaga ştire: Bancuri - Top 100 de glume bune, pentru toată lumea
Members bZq Marian Posted February 29, 2024 Author Members Posted February 29, 2024 După Revelion, doi tipi beau într-un bar: – Tu de unde eşti? întrebă unul dintre ei. – Din Bucureşti! – Şi eu sunt tot din Bucureşti. În ce an te-ai născut? – 1988. – Uau! Şi eu tot în 1988! În ce lună? – Iulie. – Incredibil! Şi eu tot în iulie! În ce zi? – 14. – Nu pot să cred! Şi eu tot pe 14! Şi continuară să bea şi mai tare… Între timp, intră în bar un al treilea tip care îl întrebă pe barman ce mai e nou după Revelion: – Nimic, iar s-au îmbătat gemenii ăia şi nu se mai recunosc!
Members bZq Marian Posted March 2, 2024 Author Members Posted March 2, 2024 O ambulanță gonește pe străzi și, la o intersecție răstoarnă și accidentează un pieton. Soferul coboară imediat, ridică victima, o instalează pe targă și continuă drumul spre spital. La un moment dat, se intoarce zâmbind spre accidentat și ii spune: – Ce noroc formidabil ați avut că treceam pe aici!
Members bZq Marian Posted March 4, 2024 Author Members Posted March 4, 2024 Ea: Iubitule, am visat azi-noapte că mi-ai cumpărat de Valentine’s Day un colier superb din perle. El: Mai ai puțină răbdare până diseară, iubito. Seara, el se întoarce de la serviciu și îi dă partenerei sale un cadou frumos ambalat. Emoâionată, tânăra îl deschide și găsește înăuntru o carte: “Interpretarea viselor”.
Members bZq Marian Posted March 11, 2024 Author Members Posted March 11, 2024 O blondă se plimba liniştită, când, deodată, vede o maşina fără şofer, care mergea. Conştientă de pericol, sare în maşină şi trage frâna de mână. Când iese, dă nas în nas cu proprietarul, un bărbat foarte atrăgător. – Începuse să meargă singură, dar am sărit în ea şi am tras frâna de mână! spune ea, foarte mândră de isprava ei. – Ştiu, răspunde el sec. Eu o împingeam!
Members bZq Marian Posted March 13, 2024 Author Members Posted March 13, 2024 O blondă într-un restaurant comandă: - O pizza vă rog frumos! - Cu cea mai mare plăcere domnişoară. O doriţi în patru sau opt bucăţi - În patru bucăţi, vă rog. Nu pot mânca opt, este prea mult.
Members bZq Marian Posted March 16, 2024 Author Members Posted March 16, 2024 O blondă la spovedanie: - Părinte, am preacurvit. - De câte ori, fiica mea? - Părinte, am venit să mă spovedesc, nu să mă laud!
Members bZq Marian Posted March 18, 2024 Author Members Posted March 18, 2024 Un tip gaseste o sticluta ,o desface si din ea iese un duh care-l intreaba ce doreste.El zice: -Vreau un pod de aici pina la Boston. Duhul raspunde ca ar dura prea mult constructia si-i sugereaza altceva.El zice:vreau o blonda desteapta, frumoasa, cu servici si devreme acasa!!! Duhul raspunde: -Cind vrei podul?
Members bZq Marian Posted March 22, 2024 Author Members Posted March 22, 2024 Bulă este oprit în trafic de către un polițist și întrebat de ce nu a oprit la semnalul de avertizare. -Bulă, de ce nu ai oprit la auzul sirenei? -Sirena este o ființă mitologică, domnule polițist. Nici Ulise nu a oprit. -În acest caz, suflă aici!
Recommended Posts