Members scarx Posted February 6, 2024 Members Posted February 6, 2024 scarx 18 ani ip 192.168.1.2 STEAM_0:1:696201739 nu mai stiu exact ora (cred ca intre 16:00 si 18:00), data 05.02.2024 nu mai stiu exact (dar sa schimbat dupa de_dust2) delije server wh (pentru ca folosesc custom crosshair si se considera cheat pentru ca nu poti sa schimbi tinta din joc fara programe injectabile) scarxlds
Members scarx Posted February 6, 2024 Author Members Posted February 6, 2024 Nu joc cu hack, este doar un program injectabil cu care pot sa schimb aspectul tintei, in schimb nu este aim, nici wh, nici alte hackuri. scarxlds
Administrators Echo Posted February 6, 2024 Administrators Posted February 6, 2024 salut, eu te-am mai vauzt pe sv , acum nuhs cum ai jucat si ce ai folosit, dar te rog sa faci cererea dupa acest model: -> Nickname: -> Varsta : -> IP : -> STEAM ID : -> Ora/data : -> Harta : -> Adminul care ti-a dat ban : -> Print Consola: -> Motiv : da un edit la topic si pune dupa model ca sa pot sa-ti dau unban daca iesti curat.
Members b0rn2kill Posted February 6, 2024 Members Posted February 6, 2024 Si eu l am vazut pe server des si nu cred ca are nimic ,fa cererea dupa model si din partea mea ai pro unban . Execrabilitatea din tine imi provoaca doar sila...
Members scarx Posted February 6, 2024 Author Members Posted February 6, 2024 cum dau edit la cerere? scarxlds
Members FuNNkye Posted February 6, 2024 Members Posted February 6, 2024 (edited) Salut! Si eu te-am mai văzut pe server nu cred ca ai ceva intra aici si fa cererea ptr unban după model Edited February 6, 2024 by FuNNkye
Marian - GL Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Greu de cap mai sunteti degeaba aveti 18 22 25 de ani daca nu stiti sa dati un replay cu modelul ! Ce atata intrebari cum dai. Scri din nou cerere simplu tot in acest topic . La coduri nici unu nu va intrece 'ZIC IN GENEREAL NU MA REFER LA TINE ' Cata rabdare sa ai cu cate uni ! Cand rezolvi cererea cu modelul atunci primesti de la mine Unban! Aici trebuie sa raspunda decat adminul care t-ea banat!
Administrators Echo Posted February 7, 2024 Administrators Posted February 7, 2024 Nu are rost s-o mai lungim ai primit unban! Pe viitor fi mai atent si fa un topic cu model.
Recommended Posts