Seriful Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Numele Filmului : Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Actori : Daniel Radcliffe, Emma Watson, Richard Harris, Rupert Grint Regia : Chris Columbus Link imdb si nota imbd : 7.6 Genul Filmului : Adventure, Family, Fantasy Durata : 2:32 Data lansarii : 2001 Incasari : $978,087,613 Descriere : Un băiat orfan se înscrie la o școală de vrăjitorie, unde află adevărul despre el însuși, familia sa și răul teribil care bântuie lumea magică. Parere personala + nota : E aparut in 2001 multa lume l a vazut de 10 ori poate dar eu abia acum am inceput sa ma uit la toata seria (a aparut pe netflix ) e super ! nota mea e 9+ ! Trailer : 1 KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
chiube Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 De curand am reinceput sa urmaresc toata serial Harry Potter Pentru ca ma fascineaza genul acesta de filme, de la cum sunt concepute si realizate pentru anii aceia Ceea ce nu imi place este ca, in fiecare Harry Potter se intampla acelasi lucru, doar ca, cu altii "MONSTRI" Nota 9 daca vezi doar 1 sau 2, daca le vezi pe toate nota 8 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts