Madonna afirmă că a fost infectată cu coronavirus - Curiozitati - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

spacer.png

Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris. Ea a vrut să aducă nişte clarificări după ce a susţinut că a făcut un test de depistare a anticorpilor pentru coronavirus. Luna trecută, artista a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi 2 prieteni din cauza COVID.Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris, pentru o serie de concerte din turneul „Madame X”.

„Am crezut cu toţii că suferim de o gripă gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem sănătoşi şi ne simţim bine”, a scris Madonna pe Instagram.

Artista spune că a vrut să aducă nişte clarificări privind starea sa de sănătate pentru cei care „mai degrabă ar crede titlurile senzaţionaliste decât să facă propria documentare despre natura acestui virus”.În urmă cu o săptămână, Madonna a scris pe Instagram că vrea „să respire în aerul cu COVID-19”, după ce a susţinut că a făcut un teste de depistare a anticorpilor pentru coronavirus.

„Nu sunt bolnavă acum”, a scris Madonna în noul mesaj citat de Mediafax.„Când ai fost testat pozitiv pentru anticorpi înseamnă că ai avut virusul, ceea ce clar a fost cazul meu, pentru că am fost bolnavă la finalul turneului meu de la Paris, acum şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi alţi artişti din show-ul meu”, a explicat cântăreaţa, care şi-a încheiat mesajul cu „Cunoaşterea înseamnă putere!”.

Madonna a mai menţionat că sprijină eforturile pentru descoperirea unui vaccin, fiind „recunoscătoare” că a putut participa la o colectare de fonduri.La începutul lunii martie, Madonna a fost nevoită să îşi anuleze mai multe show-uri programate la Paris, din cauza restricţiilor sociale impuse în contextul pandemiei.Luna trecută, Madonna a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi doi prieteni din cauza coronavirusului

Sursa: www.descopera.ro