[GAMING REVIEWS] Friday The 13th ( The Game) - Gamelife News Hub– Știri, Lansări și Actualizări Gaming - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Salut! Mă numesc Anxiety și astăzi o să facem un review jocului Friday The 13th.

Imagini pentru friday the 13th the game

• Friday The 13th este un joc multiplayer, lansat pe data de 27 mai 2017 ce este făcut după celebra serie de filme horror Friday The 13th.
  • Având ca dezvoltatori Gun Media, IllFonic, Black Tower Studios, Nighthawk Interactive LLC, ei au reușit să aducă filmul la nivel de joc.
  • În acest joc ai doua scopuri:

1. În cazul în care esti supraviețuitor vei încerca să evadezi din Crystal Lake prin diferite metode. Jason te va urmări si va încerca să te ucida, tu fiind nevoit să apelezi la diferite metode de scapare.

2. Dacă ai norocul să fi Jason, vei încerca să îi omori pe toți supraviețuitorii, nelasându-i să scape din Crystal Lake

• Au fost raportate multe probleme legate de joc , cum ar fi buguri sau crashuri dar cei de la Gun Media spun ca le-au rezolvat la fiecare update.

După părerea mea, acest joc este unul ce merită încercat măcar odata. După primele 24 de ore de gameplay începi să te plictisești.

Nota mea pentru acest joc este 6.5/10

Vă doresc o zi frumoasă!

Unele informații au putut fi preluate de pe site-uri precum: WIKIPEDIA

• Like 2

Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?