Members Blu3HaSky Posted April 27, 2020 Members Posted April 27, 2020 ⇨ Propunerea: Schimbarea reactiilor ⇨ Detalii propunere: Deoarece gamelife este de ceva timp , m-am gandit sa vin cu propunerea de a se schimba aceste Emoticoane ( Deoarece este pe default ) , Ceva special pentru gamelife ⇨ Alte precizări?: nada ⇨ ScreenShots : 1 ===================================================================== G A M E L I F E - www.gamelife.ro When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better! #devilish
Administrators th3#afk Posted April 27, 2020 Administrators Posted April 27, 2020 12 minutes ago, Blu3HaSky said: ⇨ Propunerea: Schimbarea reactiilor ⇨ Detalii propunere: Deoarece gamelife este de ceva timp , m-am gandit sa vin cu propunerea de a se schimba aceste Emoticoane ( Deoarece este pe default ) , Ceva special pentru gamelife ⇨ Alte precizări?: nada ⇨ ScreenShots : Ce inseamna ceva special pentru gamelife ? 1 „Poveștile bune rămân. Cuvintele potrivite le dau viață.” Fost redactor Descopera.ro Fost redactor Descopera.net Administrator • Jurnalul unui Visător Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025 Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator
Members Blu3HaSky Posted April 27, 2020 Author Members Posted April 27, 2020 15 minutes ago, th3#afk said: Ce inseamna ceva special pentru gamelife ? Niste iconite pentru gamelife ....oare ce ar fi ceva special..aveti designeri ..right ? well, eu sunt pro cu niste schimbari ===================================================================== G A M E L I F E - www.gamelife.ro When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better! #devilish
Hall Of Fame Might and Magic Posted April 27, 2020 Hall Of Fame Posted April 27, 2020 Salutare, In viitorul apropiat o sa vreau sa le importam pe cele de la Facebook. O zi buna! 3
utzu Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Parerea mea e ca simplitatea aduce si arata mai bine. Ca in trecut buton pt. like sau ms ar fi suficiente 1
Seriful Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 On 4/27/2020 at 5:12 PM, Blu3HaSky said: ⇨ Propunerea: Schimbarea reactiilor ⇨ Detalii propunere: Deoarece gamelife este de ceva timp , m-am gandit sa vin cu propunerea de a se schimba aceste Emoticoane ( Deoarece este pe default ) , Ceva special pentru gamelife ⇨ Alte precizări?: nada ⇨ ScreenShots : nu vad ce am putea schimba la ele mie unu mi se pare ca arata bine. 23 hours ago, Might and Magic said: Salutare, In viitorul apropiat o sa vreau sa le importam pe cele de la Facebook. O zi buna! iar ce a zis magic ar fi o idee buna, dar totusi cred ca e destul de greu sa le obtii KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
Hall Of Fame Might and Magic Posted April 28, 2020 Hall Of Fame Posted April 28, 2020 31 minutes ago, Seriful said: nu vad ce am putea schimba la ele mie unu mi se pare ca arata bine. iar ce a zis magic ar fi o idee buna, dar totusi cred ca e destul de greu sa le obtii Nu, se obtin foarte usor. In curand vom implementa noile reactii care speram ca vor multumi pe toata lumea O zi buna! Topic Closed! 2
Seriful Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 On 4/27/2020 at 5:44 PM, Might and Magic said: Salutare, In viitorul apropiat o sa vreau sa le importam pe cele de la Facebook. O zi buna! Au fost adaugate de ceva timp mulțumim magic arata foarte bine ❤ T.c 2 KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
Recommended Posts