[GL] Propunere - Asistență, Sugestii & Feedback - GAMELIFE România Jump to content

Sunteti de acord pentru adaugarea gradului " Assistant" ?  

16 members have voted

1. 1. Sunteti de acord pentru adaugarea gradului " Assistant" ?

• DA
      4
    • NU
      12

Recommended Posts

• Members
Posted (edited)

Salut, vreau sa propun adaugarea gradului de Assistant ! si am cateva motive.

De exemplu: 

Cei care sunt pe Teamspeak (ajuta la populare, etc) si are gradul de Administrator, sa nu primeasca si pe forum Administrator ci Assistant TeamSpeak 3. Deoarece multi vor fii invidiosi "ca ala de ce a primit din prima Administrator si alte chestii" cum a fost in cazul meu, trebuia sa incep de jos de la Moderator.

Ajutor la diferitele categorii precum:

- STEAM (unde se posteaza si giveaway-uri de pe alte platforme, ceea ce nu este ok daca numele categoriei se numeste "STEAM").

- Design

- IT Area

Edited by just_magik

DJEwFQQ.png

Posted

Nu cred ca ajuta un grad in plus, mai usor e sa ii dai grad si ii dai restrictii deci same shit. Si la cati suntem nu cred ca are farmec sa fie inca un +1 grad ca sunt ceilalti activi. 

• Like 1

yncKMJ0.gif

3678836.png

• Members
Posted
27 minutes ago, utzu said:

Nu cred ca ajuta un grad in plus, mai usor e sa ii dai grad si ii dai restrictii deci same shit. Si la cati suntem nu cred ca are farmec sa fie inca un +1 grad ca sunt ceilalti activi. 

Respect parerea ta, dar tie ti-ar convenii sa vina cineva si sa se ocupe de ex: Teamspeak si sa primeasca Administrator si pe forum ? 

DJEwFQQ.png

• Administrators
Posted
6 minutes ago, just_magik said:

Respect parerea ta, dar tie ti-ar convenii sa vina cineva si sa se ocupe de ex: Teamspeak si sa primeasca Administrator si pe forum ? 

Hai sa vin eu cu un contrariu la ceea ce zici tu :

de ce daca cineva daca s ar ocupa de fotbal ar trebui sa fie si la handbal ? ambele fac parte din sport nu ?

de ce daca cineva se ocupa de ts3 ar trebui sa aiba grad si pe forum ? e aceasi comunitate , dar nu poti activa 100% pe 2 platforme diferite !

„Poveștile bune rămân. Cuvintele potrivite le dau viață.”

Fost redactor Descopera.ro
Fost redactor Descopera.net
Administrator • Jurnalul unui Visător

Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial

Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025

Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator

• Hall Of Fame
Posted

Salutare,

In primul rand daca ar fi sa facem un grad mai jos de Moderator, cu siguranta nu ar fi Assistant, pentru ca nu copiem concurenta.

In al doilea rand, inca nu am ajuns la nivelul in care gradul de Moderator sa fie atat de 'vanat', il oferim cu grad si placere tuturor celor care doresc sa ne ajute, deci nu cred ca este nevoie deocamdata de inca un grad administrativ.

O seara buna!

• Like 5
  • 1 month later...
  • Members
Posted

Important este ce face acea persoana pentru gamelife, nu ce grad primeste. Daca exista invidie, ar trebui sa cautam problema in alta parte, nu adaugand un grad nou.
   Nu isi are rostul inca un grad (in momentul de fata).

• Like 2
  • Hall Of Fame
Posted

Raspunsurile oferite pana acum, sunt suficiente incat sa respingem pentru un moment aceasta propunere!

Pe viitor posibil sa se adauge un astfel de grad.

Topic Closed!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information