[New Theme] Feedback noul design al forumului - Asistență, Sugestii & Feedback - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Hall Of Fame
Posted

Salutare,

A venit si momentul mult asteptat si anume schimbarea design-ului comunitatii noastre. 😄
Dupa o perioada de timp in care am tot lucrat la noua tema, a venit si momentul in care o facem vizibila pentru intregul public.

Baza temei este renumita Deflection, caruia i-am adus diverse modificari, de culori, widgets, imagini noi, bannere si noul, dar nu pentru totdeauna, logo-ul comunitatii.
Vor mai urma si altele pe parcurs, bineinteles va vom tine la curant cu orice modificare adusa. 😉

Tema se bazeaza pe un design simplu, usor colorat, am incercat sa facem cat mai usoara navigarea la nivel de categorii/sub-categorii.

Speram ca noua tema sa fie pe placul tuturor!

Cel mai important punct al acestui topic, abia acum urmeaza: asteptam FEEDBACK-ul vostru in legatura cu *orice problema despre tema/forum, *orice idee este binevenita, *orice modificare propusa va fi analizata si implementata daca aceasta va aduce un plus. 

Orice parere este acceptata 😄

O duminica excelenta!

• Like 4
Posted

Este foarte tare tema, îți ies în evidența mai multe lucruri si este mai usor să navighezi propriu-zis pe comunitate.BRAVO !!!

Un lucru care ma deranjat la prima vedere este linia mov care apare la fiecare postare în partea de sus !

• Like 1

GAMELIFE Romania

• Hall Of Fame
Posted
23 minutes ago, poE said:

Este foarte tare tema, îți ies în evidența mai multe lucruri si este mai usor să navighezi propriu-zis pe comunitate.BRAVO !!!

Un lucru care ma deranjat la prima vedere este linia mov care apare la fiecare postare în partea de sus !

Salutare,

Multumim frumos pentru părerea ta.

Daca te referi la acele pop-up-uri, reclama firmei de Hosting si respectiv cel cu feedback ul temei, in partea dreapta in dreptul fiecăreia, ai un X, prin care le pot înlătura 🙂

O duminica liniștita!

• Like 1
  • Members
Posted (edited)

Îmi place noua temă, mai ales că pare mai simplist și uneori less is more.

Un lucru care nu prea îmi place și nu dă bine estetic e spațiul ăsta imens între rânduri. În rest, totul arată și se mișcă foarte bine. 

Frumos lucrat!

Edited by Daginho
  • Like 1

from zero to hero

• Hall Of Fame
Posted
59 minutes ago, Daginho said:

Îmi place noua temă, mai ales că pare mai simplist și uneori less is more.

Un lucru care nu prea îmi place și nu dă bine estetic e spațiul ăsta imens între rânduri. În rest, totul arată și se mișcă foarte bine. 

Frumos lucrat!

Salutare,

Multumim frumos pentru părerea ta.

Spatiul il poti 'micsora' chiar tu atunci cand postezi:

Ana are mere. [apas SHIFT + ENTER]
Nu imi mai sare la urmatorul paragraf, ci scriu direct sub randul precedent [apas direct enter]

Sar direct la urmatorul paragraf.

Sper ca te ai lamurit 🙂

• Like 3
  • Members
Posted

Tema este foarte frumoasa, dar la fel cu a precizat "utzu" cred ca in loc de liniea aceia mov sa faceti bannerul acela cu mov, dar nu tot, pe jumatate si cand este sa ajunga la jumate sa aiba niste gaurele in el si un efect de fade!

• Like 2
  • Members
Posted

Cu toate ca cealalta tema era mai pe gustul meu, m-am obisnuit repede cu tema noua si mi se pare ca arata foarte bine.

• Like 1

eyixmpi.png

• 4 weeks later...
  • Technical Assistance
Posted

Tema e clasică, îmi place în mare parte dar ai putea să mai rezolvi niște chestii minori, cum ar fi adăugarea butonului de marcarea a întregului conținut ca fiind citit, e enervant să iau fiecare categorie în parte și adăugarea iconițelor în meniu pentru aplicațiile care nu au :

a6g6BBs.png

• Hall Of Fame
Posted
On 5/24/2020 at 7:09 PM, Sebastian C. said:

Tema e clasică, îmi place în mare parte dar ai putea să mai rezolvi niște chestii minori, cum ar fi adăugarea butonului de marcarea a întregului conținut ca fiind citit, e enervant să iau fiecare categorie în parte și adăugarea iconițelor în meniu pentru aplicațiile care nu au :

a6g6BBs.png

Salutare,

Am rezolvat si cu icon-urile, multumim de feedback!

T4uoOo1.png

• Like 1
  • Members
Posted (edited)

E amazing tema!

Simplă, așezată și ușor de folosit. Ce îți poți dori mai mult?!

Felicitări developerului, o treabă bine făcută.

Edited by mdfQ
  • Like 3

0PyPOSO.png

Posted
6 minutes ago, just_magik said:

Tema este foarte bine aranjata, nu am gasit nicio problema. Dar ar arata si mai frumos cu un cover la profil !

https://imgur.com/a/I75Fzgj

Din câte știu poți să-ți selectezi tu un cover

1.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information