Members just_magik Posted April 24, 2020 Members Posted April 24, 2020 Serios, cand a fost ultima oara cand ai instalat Windows-ul? Nu la un prieten ci pentru tine, pe calculatorul tau personal. Imi aduc aminte vremurile cand pe XP faceam cate o reinstalare o data la cateva luni. Prima data am schimbat Windows XP prin 2003 sau 2004. Aveam 8 sau 9 ani, eram doar un copil in clasele primare si am invatat vizual ce trebuie sa fac de la un prieten care venea pe la noi sa ne repare calculatorul. Intr-o zi cand l-am stricat am incercat singur sa-l repar si sa reinstalez toate aplicatiile, dar sa si pun in acelasi loc pe ecran shortcut-urile ca sa nu se prinda nimeni. Am reusit si tare mandru am fost de mine. Daca va intrebati cum am retinut toate shortcut-urile de pe ecran, pai le-am desenat pe o foaie Anii au trecut, iar Windows XP m-a prins si in liceu caci am refuzat Vista. Luna de luna reinstalam Windows-ul, cumva reuseam sa-l fac praf. Cu Windows 7 nu au fost mari probleme, era mai stabil si nu se strica atat de des. Acum folosesc Windows 10 de cand a aparut, am incercat si Windows 8 si 8.1, insa am trecut peste ele imediat si m-am intors la 7. De cand folosesc W10 am reinstalat Windows-ul o singura data. Am simtit ca ceva nu este in regula si am preferat sa fac o instalare fresh decat un repair. Sunt placut impresionat de cat de bine se misca Windows 10 si nici cu update-urile nu am probleme. Am mai facut instalari de la zero cand mi-am cumparat SSD-uri pentru laptop sau calculator, insa o singura data a fost nevoie sa-l schimb din motive tehnice. Va intreb pe voi acum: cand a fost ultima oara cand ti-ai instalat Windows-ul? Si de ce? Iar daca vreti sa-l schimbati si aveti nevoie de o licenta, uite oferta celor de la MMORC.Tu cand ti-ai instalat ultima data Windows-ul? + oferte la licente sursa: arenait.ro 1
utzu Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 OO ce vremuri tin minte si acum ca aveam o bomba de PC si ma jucam CS si cand mergea mai greu (din cauza ca framiu mai mic juca toate prostiile online auzeam de la altii ca daca faci windowsul merge brici) si ma rugam de un frate mai mare care locuia la 15 minute de mine sa ma ajute si tot imi dadea cu flit. Iar cand venea imi zicea uita-te aici si nu ma mai suna fati-l singur. Si uite asa m-am uitat de 2-3 ori apoi m-am apucat iar cand am ajuns la partajarea partitiilor m-am blocat (btw atunci nu aveam telefon smart sa intru pe YT sa ma uit la tutoriale) si il sunam sa ma rog de el sa ma ajute. Si asa am reusit, apoi driverele aveam cd-uri in casa si le foloseam (nu stiam sa caut pe net). Anii au trecut si am invatat sa caut placa de baza drivere nebunii si am inceput sa ajut pe altii. Acum o data la 2-3 luni dau un format la partitii din cauza ca folosesc o varianta piratata si merge greoi dupa o perioada (nu recomand si nu sfatuiesc sa folositi pirateria dar la noi e ieftin deci aia e). Dar in ultimii ani am vazut ca si la noi a inceput romanul sa cumpere licente OS si Office. Nu asa mult ca in afara dar totusi am inceput sa dam si noi bani pe OS. Ceea ce totusi recomand eu in ziua de azi e pe langa un OS pt. cei ce sunt gameri sunt site-uri ce ofera suport (programe safe internet etc) cu un abonament de 4-5 euro, care ajuta mai mult decat am crezut la inceput. Deci daca ai ceva cunostinte despre PC iti recomand sa mai faci o curatare (malware) si una fizica (curatare cooler, pasta termica, rami, placa video etc). Cat despre pret si pe site-ul de la microsoft se fac bundle-uri si am prins de sarbatori windows 10 PRO cu 15 lei. big up
Recommended Posts