Members Fusion91 Posted April 18, 2020 Members Posted April 18, 2020 Numele Filmului : Hitman: Agent 47 Actori : Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Emilio Rivera, Rolf Kanies Regia : Aleksander Bach Link imdb si nota imbd : Nota IMDB 5.7 Genul Filmului : ACŢIUNE, CRIMĂ, THRILLER Durata : 96 de minute Data lansarii : 28 August 2015 (Romania) Incasari : $82,347,656 in intreaga lume Descriere : Hitman: Agent 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – şi cele 46 de clone-Agenţi dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent. Cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie foarte mare care intenţionează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri o depăşesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care se pot învinge inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu duşmanul său de moarte. Parere personala + nota : Pentru iubitorii de actiune contiunua si efecte nebunesti pe tema actiune, recomand cu mare incredere. nota mea personala este de 10+ iar nota IMDB este mult prea mica pentru asa film. tin sa precizez ca film a fost foarte iubit de femei. Trailer : 1
utzu Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Foarte reusit filmul il recomand. Aseara m-am uitat, singura chestie care m-a depasit a fost atunci cand 47 a schimbat acel inhalator cu cel cu bomba in el si nu am fost atent, si nu am reusit decat spre sfarsit sa inteleg ca 47 si cu Katia erau frati. Foarte reusit din perspectiva de tema si inspiratie cea cu experimentele pe oameni si fata de Matrix nu e chiar un SF 100% ci mai mult o da spre drama cumva. Nota 10 pt. tema, grafica si poveste. 1
Recommended Posts