[Gaming Reviews] Warframe - Gamelife News Hub– Știri, Lansări și Actualizări Gaming - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

Păreri ?

Dacă îl jucați careva, căutați-mă, poate chiar construim un clan, dacă suntem mai mulți 🙂

1.gif

• Members
Posted

Unul dintre jocurile mele preferate, unii oameni ar putea spune că grind-ul îl omoară, nu cred. Există atât de multe lucruri de făcut în acest joc, atât de multe de explorat, atâtea mecanici de stăpânit, atât de multe elemente de încercat. Ar fi nevoie de ceva timp pentru ca o persoană normală să spună că nu are nimic de făcut în acest joc și, chiar dacă cineva a terminat de făcut totul și literalmente nu are nimic de făcut, există șanse mari ca o actualizare să apară în curând și o va face. aduce conținut nou.

⚡Don't be a loser, buy a defuzer⚡

tReMw5D.png

• Members
Posted

Un joc cu grafica surprinzatoare , foarte bun gameplay , online si merita incercat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Members
Posted

Recomand jocul pasionatilor de shootere.

Winners train, losers complain. 

QJM6sxG.gif

Posted

Un joc foarte tare.Te lasa sa-ti faci avatarul si nava cum doresti+ca are o grafica bestiala si sa tinem cont ca totusi este un joc gratuit.

• Members
Posted
Acest joc este absolut uimitor, având în vedere faptul că este gratuit !!

emilutzbossdeboss