[GAMING REVIEWS] FIFA 20 - Gamelife News Hub– Știri, Lansări și Actualizări Gaming - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Salut! Mă numesc Anxiety și astăzi o să fac un review jocului FIFA 20.

Imagini pentru fifa 20

• Ca în fiecare an , ELECTRONIC ARTS ne surprinde prin lansarea jocului FIFA. Anul acesta s-a observat o înbunătațire a jocului.
  • A fost lansat în 2019 de catre ELECTRONIC ARTS  pe data de 27 Septembrie pentru PC/XBOX/PS4 la prețul de 60$.
  • Mulți nu știu, dar jocul este proiectat si lucrat în proporție de 70% în România.
  • Noul sistem de defending face ca jocul să fie mai complex.
  • După cum ne-am obijnuit, modurile de joc sunt aceleași dar introduc câteva caracteristici ce nu influențează jocul pozitiv.
  • Lag-ul si conexiunea slaba a serverelor sunt din ce în ce mai proaste, jucătorii fiind revoltați de lucrul acesta.
  • E.A nu ne surprinde cu nimic nici anul acesta, forțându-ne sa jucăm același joc pentru a putea fi ÎN TREND.

Părerea mea despre acest joc este una foarte proastă. Fiind un jucător experimentat,jucând FIFA la nivel profesionist din 2018, am realizat că iubitorii de FIFA nu pot avea parte doar de același joc pe care noi îl cumpărăm în fiecare an doar de dragul de a juca un ”fotbal mai realist”.

Nota mea pentru acest joc este 5.5/10.

Vă doresc o zi placută!

Unele informații au fost preluate de pe site-uri precum: WIKIPEDIA/PLAYTECH.RO.

• Like 2

Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?