Members Sebalaw Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 Îmi place foarte mult mecanica introdusă în această expansiune. Noile civisme sunt destul de bune, dar nu sunt la fel de bune ca cele din pachetele dlc de sine stătătoare și expansiunea Gathering Storm. Adăugarea acestei extinderi vă va oferi mai multe lucruri de făcut și mai multe de luat în considerare pe măsură ce jucați jocul și adăugați mult mai multă varietate. Mi-a placut. Pune-l pe o listă de dorințe și ia-o la vânzare. Don't be a loser, buy a defuzer
Members Zekarjah Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 Un joc foarte bun de strategie, dar este foarte greu, iar din acest motiv eu cred ca nu tuturor le-ar placea.
Members BadBoy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Un joc foarte bun , de strategie ,si o grafica surprinzatoare !!!!!!!!!!
Members cloudy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Un joc de strategie care este chiar bun in comparatie cu ce este pe piata. Il recomand Winners train, losers complain.
Lory_ Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Un joc minunat, care se îmbunătățește întotdeauna pe măsură ce apare un nou DLC
Members Emilutz Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Cel mai bun joc Civ până în prezent! emilutzbossdeboss
Recommended Posts