Members roGue Posted April 25, 2020 Members Posted April 25, 2020 Lasand la o parte codatii, este un joc captivant pentru iubitorii de FPS-uri, daca ai jucat si 1.6, o sa-ti doresti sa-l incerci si pe acesta! Hai cu noi pe esl.gamelife.ro !! "Killing is a passion" OLDCS.GAMELIFE.RO
Members Bucata Posted April 25, 2020 Members Posted April 25, 2020 Un joc distractiv ce pune in valoare lucrul in echipe +1
Members Sebalaw Posted April 25, 2020 Members Posted April 25, 2020 Despre acest joc am de spus foarte multe, atat de multe incat nu imi permite pagina. Este un joc foarte bun, cu o grafica ok, cei care au jucat CS 1.6 o sa inteleaga ce zic. Sunt in prealabil foarte multi codati pe acest joc, dar STEAM-UL lucreaza la un anticheat pentru eliminarea lor cat mai rapida. Un joc care primeste multe update-uri si incearca sa se conformeze comform standardurilor jucatorilor. Enjoy. Don't be a loser, buy a defuzer
Members BadBoy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Un joc foarte competitive ,dar si de fun , e jocul meu preferat si toata lumea ar trebui sa l joaca , exceptand codatii prosti , super jocul
Members cloudy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Este cel mai vechi si cam cel mai bun shooter lasand la o parte codurile este un joc de nota 10 dupa parerea mea si merita incercat de cei care n-au facut-o pana acum ! Winners train, losers complain.
Lory_ Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Un joc excelent.Grafica este foarte buna,foarte realista,gameplay-ul este foarte interesant.Ai din ce sa alegi cand vine vorba de moduri de joc.
Members Emilutz Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Recomand, de cand cu el, parca viata mea sociala a disparut . emilutzbossdeboss
Members Zekarjah Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Cel mai bun FPS, il joc in fiecare zi cu placere.
Seriful Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Dupa cs 1.6 eu zica ca csgo ul o sa fie urmatoarea legenda pentru copii din ziua de azi . KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
poE Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Este o trecere foarte mare de la 1.6 la acest csgo, grafica, schinuri, chiar atrage lume. Super din punctul meu de vedere !
utzu Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 On 4/26/2020 at 8:59 PM, Seriful said: Dupa cs 1.6 eu zica ca csgo ul o sa fie urmatoarea legenda pentru copii din ziua de azi . Eu zic ca, ca numar e greu sa depaseasca (CS 1.6 s-a jucat mult crack si nu este un numar contorizat undeva) insa cum a fost la GO 1 milion in 24 de ore, eu zic ca 1.6 a fost mult mai jucat de 1 milion pe 24 de ore. 2 hours ago, poE said: Este o trecere foarte mare de la 1.6 la acest csgo, grafica, schinuri, chiar atrage lume. Super din punctul meu de vedere ! Trecerea a fost la Source, GO e un update la CSS (Counter-Strike Source) care a dat fail in acea vreme De la lansare din 2012 pana acum se vede evolutia acestui joc. Avea pana in 4 GB si niste cerinte minime pt. un FPS, acum are undeva la +9GB si cerinte destul de ridicate pt. un fps decent. Este un shooter de moment, ofera anumite posibilitati sa te si dezvolti pe partea de skinuri si un competitiv reusit. Nota 9 din partea mea doar pt. grafica, sunt mai old-skull si sunt de parere ca nu era nevoie de o grafica asa mare pt. un FPS unde ai nevoie sa se miste harta nu sa vezi crapaturile din harta. 1
Recommended Posts