Jump to content
×
×
  • Create New...

5 MOTIVE PENTRU CARE TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE BĂRBAȚI CARE NU TE IUBESC ÎNAPOI


Blu3HaSky
 Share

Recommended Posts

x641x334-00-60.jpg,qv=1632305080.pagespe

 

1. Nu ești îndrăgostită cu adevărat

Îți place ideea de a fi într-o relație. Îți place cum te face să te simți. Îți place să te vadă lumea cu un bărbat. Romantizezi totul... însă oare așa este iubirea?

Iubirea este o decizie. Iubirea este un act. Iubirea acceptă oamenii așa cum sunt, însă speră să îi vadă luptând pentru a ajunge cea mai bună versiune a lor. Iubirea este sacrificiu. Iubirea este răbdare, amabilitate, sinceritate. Iubirea nu are loc de resentimente, nici de invidie, nici de ura.

Iubirea este calmă. Iubirea vine treptat... cu timpul. Uneori confundăm iubirea cu pofta - însă pofta este o dorință sexuală puternică pentru cineva care poate scurtcircuita creierul. Iubirea adevărată este necondiționată.

2. Continui să recreezi relațiile nesănătoase în care să te simți confortabilă

Dacă ai avut o relație mai rece cu unul dintre părinți, atunci modul în care vezi tu dragostea ar putea fi greșit. Relațiile în care ești respinsă te fac să te simți în siguranță. De ce? Pentru că trebuie să lupți pentru a obține iubire. Pentru că trebuie să faci multe lucruri pentru a primi atenție.

Dacă cineva te iubește cu ușurință devine plictisitor pentru tine. Parcă este prea ușor. În schimb, tu vrei pasiune și durere. Vrei jocuri.

3. Nu te iubești pe tine însăți

Îți dorești foarte mult să fii iubită de alți oameni pentru că tu nu te iubești pe tine însăți. În loc să te concentrezi pe rănile din viața ta care au nevoie de vindecare, te atașezi de ceilalți și îți distragi atenția. Cel mai adesea, când ești alături de bărbatul potrivit, ajungi să sabotezi relația. Îți schimbi comportamentul și faci lucruri care te împiedică să obții ceea ce îți dorești cu disperare: dragoste, sinceritate, maturitate, legături profunde, încredere.

4. Îți este frică să fii vulnerabilă, să pierzi controlul

Ai construit ziduri uriașe în jurul inimii tale. Vrei să iubești, însă nu vrei să mai fii rănită. Din păcate, întotdeauna va există riscul ca oamenii pe care îi iubim să ne părăsească. Pierderea se poate întâmpla prin moarte, despărțire sau căi diferite în viață.

Cel mai probabil, ție îți este teamă de vulnerabilitate, de pierderea controlului, de intimitate. Te atașezi destul de repede de oamenii care îți plac. Îți deschizi sufletul prea repede - dar în fața persoanelor greșite.

5. Îți place ideea de a fi îndrăgostită, nu ideea de a fi într-o relație

Te îndrăgostești de bărbații care nu te iubesc pentru că îți plac jocurile. Vrei angajament, însă vrei și multă libertate. Aceste idei conflictuale provin din evitare și gânduri legate de faptul că nu meriți mai mult. Eviți sentimentele incomode care apar atunci când ești singură cu tine însăți.

Te folosești de dragoste pentru că ești dependentă de ea - însă nu ai chef să o păstrezi cu tine în fiecare zi. Îți este teamă de angajamente și îți spui că nu te poți descurca. Însă, lucrând la tine, vei învață că o relație adevărată este minunată și, în timp, vei îmbrățișa gândul angajamentului și al primirii iubirii.

 

Sursa  > KUDIKA

 

3Z2k1qX.png

=====================================================================

G A M E L I F E  - www.gamelife.ro

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better! #devilish

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.