[CS] RECLAMATIE Shadow - Solved - Reclamatie Admin - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Numele dvs: ~FsK~SoL3ndrO^-cL
Numele adminului reclamat: Shadow
Data si ora: 06-12-2025 = 16-27
Motiv reclamatie: Abuz zic eu..!
Dovada (Print la consola sau demo):

image.thumb.jpeg.920a075f75ae31dafe4036ed51be64ad.jpeg

image.thumb.jpeg.8b916d063bcde006c244252de244be4d.jpeg

• Confused 1
  • Members
Posted (edited)

Te pup vtm tot respectul, dar n'am înțeles ideea, si tu poti sa te muti la o alta echipa fără problemă, nu scrie nimic în  regulament că, nu poți să te muți de la o echipă la alta. Nu că îi iau partea dar, cred că înceeca doar să echilibreze jocul. Multumesc! 🫡

Edited by alexuoke
  • Like 1
  • Congrats ! 1
  • Members
Posted

SEFULE  uitate mai bine. Daca intentia lui era sa echilibreze jocul nu folosea amx_ct shadow de 4 ori. Intentia mea era sa respect jocul asa cum este oferit de catre servar si sa il minez. Nu sunt aici sa port pica dar daca ai murit si ai admin nu abuza de amx. Ca nu e frumos. Daca nu eram eu, si era alt cineva care nu cunoaste se trecea cu vederea . 1. Cred ca a mai facut dinastea nu e la prima abatere. 2. Nu mie nu mi se pare corect. 3. Imi cer scuzr daca dranjez. MI SA PARUT CA NU E IN REGULA..! 

TOT RESPECTU..!

• Like 2
  • Members
Posted (edited)

Complectează și tu o cerere de Admin 😁

Screenshot_20251206_224243_Gallery.jpg

Edited by alexuoke
  • Members
Posted

NICIODATA NU AM FACUT CERERE DE ADMIN. MI SA DAR PE MERIT. SI SINCER NU IMI PLACE SA FAC CERERI IN CARE SA MI SE DEA CEVA. DACA IAU IAU PE MERIT. MULTUMESC FRUMOS DE INCREDERE..! AM MAI VAZUT PE SV CA SPUNEI CEVA DAR NU STIAM CA VORBESTI CU MINE.😄😄😄

.2. sir. I'm kidding you, this is not the behavior of an admin or a bad neighborhood. If you ask me, my opinion is simple. You applied for admin, you must be 200% an example that can attract and make players come and increase their appetite for counters to stay on this well-made server. I don't think it's nice to kill you and not be able to mine you once the server allows me to do so. I'm also upset that my vipu expires in 3 days and I don't feel like joking around, especially from an Admin who must be a positive example and who must make people love the server. thank you for your understanding.

• Like 1
Posted

O sa regrez pluginul cu o limita de restrictie de mutare de maxim 3 ori per harta ! 

Multumim pentru aceasta atentie .

ON:  Shadow please next time stop spamming commands ! 🙂 

ON2:  @Fsk Soendro esti bine venit cu o cerere de admin pentru a te alatura staff-ului nostru ! 

• Congrats ! 2
gaming?v=350x25gamingipfalsebg1a1a1atext

fijidvR.gif

forum.png

CS2 Faceit Profile

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information