utzu Posted July 26 Posted July 26 Nume Serial : Lie to Me a.k.a "Minte-mă" Actori : Tim Roth ; Kelli Williams ; Brendan Hines Regia : Samuel Baum Link si nota imdb :https://www.imdb.com/title/tt1235099/?ref_=ttfc_ov_i 8/10 Durata Serial : 43 minute per episod Data lansarii : 21 Ianuarie 2009 (United States) Programe de difuzare : Fox Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 13 episoade Gen : Crime ; Thriller ; Drama ; Mistery Descriere : Dr. Cal Lightman predă un curs de limbaj corporal și face o avere exploatând acest lucru. Este angajat de diverse autorități publice în diverse investigații, făcând mai mult decât atât atunci când poliția etc. nu reușește să facă un efort suplimentar. Așa că își poate permite să-și constituie propria echipă, care, la fel ca și clienții și alții, trebuie să suporte jocurile sale mentale. Parere personala +nota: Un serial interesant care iti pune mintea la incercare. Povestea e captivanta l-am vazut cand eram copil si acum mi-a revenit in minte si am inceput sa il reiau. Nota 9+ din partea mea Trailer: Sursa: iMDb 1
Recommended Posts