Giovanni Becali, atac la Mircea Lucescu: „Târnovanu a jucat 20 de meciuri în Europa, dar e titularizat Moldovan sau băiatul ăla, care nu e plătit, săracul, de 3-4 luni” - Nationala Romaniei - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted
Giovanni-Becali-atac-la-Mircea-Lucescu-e1751302789199.jpg

Giovanni Becali a lansat un atac la adresa lui Mircea Lucescu, fiind vizibil deranjat de unele alegeri pe care selecționerul le face la echipa națională a României.

Milionarul consideră că Ștefan Târnovanu trebuie să fie în poarta primei reprezentative, având în vedere că acesta a jucat în cupele europene alături de FCSB, cucerind și titlul de campion al României.

Giovanni Becali critică alegerile lui Mircea Lucescu

Giovanni Becali a lansat un atac la adresa lui Mircea Lucescu, fiind vizibil deranjat de unele alegeri pe care selecționerul le face la echipa națională a României.

Milionarul consideră că Ștefan Târnovanu trebuie să fie în poarta primei reprezentative, având în vedere că acesta a jucat în cupele europene alături de FCSB, cucerind și titlul de campion al României.

„Târnovanu vine după un sezon bun, dar nu a jucat pentru echipa națională. E un dezavantaj ăsta. Dacă antrenorii preferă alți portari.. ce vrei? Târnovanu a jucat 20 de meciuri în cupele europene, dar e titularizat Moldovan sau băiatul ala care nu e plătit, săracul, de 3-4 luni (n.r. Florin Niță)”, a declarat Giovanni Becali, conform sportpesurse.ro.

Fotbaliștii români, neplătiți cu lunile

Giovanni Becali nu s-a ferit de cuvinte și a vorbit și despre situația fotbaliștilor români care evoluează în Arabia Saudită sau în Turcia. Milionarul a dezvăluit numele jucătorilor care sunt neplătiți de cluburi de mai multe luni de zile.

„În Arabia Saudită, în afara de primele 5 echipe, stai la coadă la procese ca să-ți recuperezi banii. Nu e numai Damac, toate au probleme sub locul 5. Pentru primele formații răspund băncile, fondul de investiții, nu plătesc cluburile. Și în Turcia la fel. Sunt jucători care nu au luat banii, se judecă.

Cluburi care intră în insolvență, apoi faliment… Și lui Sorescu i-am transmis că Gaziantep întârzie cu salariile 4-5 luni și așa a fost. A plecat din Polonia unde câștiga 20-22.000 de euro, dar îi lua sigur, și a mers la Gaziantep, unde primește 40.000 de euro, dar…

Cu toate astea, Maxim stă acolo, are 4-5 luni de întârziere. Le-am spus și jucătorilor mei că trebuie să trăiască din ultimul salariu primit vreo câteva luni sau să aducă bani de acasă. Eu nu mai vreau procese cu TAS sau cu federațiile”, a mai spus Giovanni Becali, conform sursei menționate anterior.

Vezi articolul complet