Încă un titular al lui Mircea Lucescu ia drumul Chinei. Va avea salariu de 1.200.000 de euro și totul va fi oficial - Nationala Romaniei - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted
Inca-un-titular-al-lui-Mircea-Lucescu-ia-drumul-Chinei.-Va-avea-salariu-de-1.200.000-de-euro-si-totul-va-fi-oficial-1400x778.jpg

Încă un jucător important din echipa națională a României a ales China în detrimentul Europei. Noua echipă l-a ademenit cu un salariu uriaș, de 1.200.000 de euro.

Este vorba despre fundașul central Andrei Burcă, care părăsește astfel zona arabă după doi ani. Părțile au ajuns deja la un acord în privința transferului. Mai lipsește doar anunțul oficial.

În campionatul asiatic mai evoluează alți trei compatrioți. Alexandru Mitriță s-a alăturat recent, în vreme ce Alexandru Ioniță și Alexandru Tudorie sunt acolo de ceva timp.

Andrei Burcă a acceptat oferta. Va merge în China

Deși era dorit înapoi la CFR Cluj, Andrei Burcă a preferat, la cei 32 de ani ai săi, să dea curs unei noi propuneri avantajoase din punct de vedere financiar. Așa se face că va îmbrăca tricoul nou-promovatei Yunnan Yukun, unde îl va avea coechipier pe Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului.

Potrivit presei din China, toate detaliile sunt puse la punct. Stoperul va ajunge în cursul zilei de luni, 30 iunie, iar mutarea va deveni oficială.

În discuțiile purtate cu oficialii ardelenilor, el a dezvăluit, de altfel, viitoarea destinație și a făcut o promisiune: nu va accepta să îmbrace tricoul altei echipe românești.

„Burcă a promis că, dacă va veni în România, va juca doar la CFR Cluj. A fost cât se poate de fair Burcă. Știam că merge în China. I-am și recomandat să se gândească la el. A făcut mult prea multe pentru CFR ca să nu fim echilibrați”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.

Mitriță a făcut spectacol la primul meci pentru Zhejiang Professional FC

Cât despre Alexandru Mitriță, trebuie spus că a reușit să-i impresioneze pe cei de la Zhejiang Professional FC încă de la debut. Nu doar că a punctat de două ori pe tabelă, dar și-a trecut în cont și o pasă decisivă.

„Sunt cu adevărat fericit pentru debutul meu cu Zhejiang FC. Sunt recunoscător că am putut ajuta și că împreună am reușit să câștigăm acest meci și să aducem bucurie în casa noastră și fanilor noștri minunați.

Primirea voastră călduroasă înseamnă foarte mult pentru mine și mă ajută să mă simt ca acasă mai repede decât m-aș fi așteptat. Vă mulțumesc pentru sprijinul incredibil!”, a transmis fosta vedetă a Universității Craiova, prin intermediul unei rețelele de socializare, imediat după meciul câștigat de noua echipă, scor 3-0, pe terenul lui Qingdao Hainiu.

Prestația i-a adus deja celebritatea în fotbalul din China, dar și o primă distincție. Mai exact, a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei cu numărul 15.

Vezi articolul complet