HazZaRD Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Salutare si bine v-am gasit la un nou interviu marca GAMELIFE Romania! Astazi il avem ca invitat pe OkSpy, unul dintre moderatorii comunitatii noastre, dar si managerul serverului DangerZone. Interviul va fi compus din intrebari din viata acestuia, cat si din lumea virtuala. Acestea fiind spuse, sa incepem: HazZaRD: Salutare si bine te-am gasit! Numele meu este Andrei iar astazi vei participa la un nou interviu marca GAMELIFE. Cum te simti stiind ca lumea te va cunoaste mult mai bine dupa acest interviu? OkSpy: Ma bucura, deoarece astfel o sa ma fac umpic mai cunoscut. 🙂 HazZaRD: Care este numele tau real, de unde esti si ce varsta ai? OkSpy: Ma numesc Molocea Stefan, am varsta de 16 ani, si locuiesc in Galati. HazZaRD: Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber? OkSpy: O pasiune imensa o reprezinta(of course) gaming-ul, dar imi place enorm sa ma ocup si de server-ul meu de FiveM sau sa ma distrez cu niste virusi. 🙂 HazZaRD: Care consideri ca ar fi job-ul ideal pentru tine si de ce? OkSpy: Mi-ar placea sa ajung programator sau Game Tester deoarece imi place acest domeniu. HazZaRD: Cum decurge o zi obisnuita din viata ta? Ce tabieturi ai? OkSpy: Pai ma trezesc pe la un 5-6 pentru a mai lucra la sever,si in rest, scoala(online), ma ocup de server-ul de Discord(Comunitate EN de chatting,leaks si FiveM) si lucruri obisnuite. HazZaRD: Ai vreun model in viata? OkSpy: Nu cred ca am un model anume, insa-l apreciez enorm pe Sung Kang. HazZaRD: Povesteste-ne o intamplare amuzanta prin care ai trecut. OkSpy: Sunt multe lucruri amuzante pe care le-am facut, insa mi s-a intamplat odata sa vorbesc rau despre o persoana si aceea sa fie in spatele meu. :))))) HazZaRD: Care este cea mai mare nazbatie pe care ai facut-o cand erai copil? OkSpy: Cred ca aceea in care mi-am cam "razuit" fruntea de pietris, fiind tarat de sora-mea, intr-un joc copilaresc(Trenuletul). HazZaRD: Enumera 3 calitati si 3 defecte pe care consideri ca le ai. OkSpy: Ca si calitati, ma consider Recunoscator, Integru si Serios. Ca defecte, sunt relativ sensibil, si ma atasez usor de persoane.. HazZaRD: Practici sau ai practicat un sport anume? OkSpy: Am practicat cand eram mic Karate, Fotbal si Inot, insa acum nu mai practic vreun sport. HazZaRD: Ce masina ti-ai dorii sa ai pe viitor? OkSpy: As dori sa-mi cumpar o Mazda RX-7 si sa-i pun Fortune Kit-ul(pentru cunoscatori). HazZaRD: Cum te vezi in viitor, sa zicem peste 10 ani? OkSpy: Cred ca ma vad cu un job stabil, si cu o familie intemeiata. HazZaRD: Care este mancarea/bautura ta preferata? OkSpy: Pai am multe feluri de mancare preferate, insa cel mai "preferat" este Lasagna 😛 HazZaRD: Care este ultimul film/serial care te-a lasat cu gura cascata? OkSpy: Cred ca "We`re the Millers", de unde am si aflat originea minunatului meme: "Are you guys getting paid?" :)) HazZaRD: Ce anotimp preferi mai mult si de ce? OkSpy: Cred ca prefer Vara, deoarece pot merge zilnic cu bicicleta(acesta fiind un hobby) HazZaRD: Ce inseamna pentru tine un "prieten adevarat"? OkSpy: Un prieten adevarat reprezinta aceea persoana care iti este de folos la greu, si nu te barfeste mai departe. HazZaRD: Ai colectionat vreodata anumite obiecte? OkSpy: Atunci cand eram mic colectionam "Beyblade". Ce vremuri.. HazZaRD: La ce varsta ai folosit prima data calculatorul si care a fost primul joc pe care l-ai jucat? OkSpy: Cred ca am inceput sa folosesc calculatorul la varsta de 5-6 ani, si am inceput in forta cu CS 1.6 si SA:MP. HazZaRD: Care este in prezent jocul tau preferat? OkSpy: In prezent, jocul meu preferat este FiveM, insa activez si pe SA:MP si CS:GO. HazZaRD: In prezent, esti multumit de calculatorul tau sa ai in plan sa il schimbi pe viitor cu ceva mai bun? OkSpy: In viitor vreau sa schimb PC-ul, deoarece pentru 2021 este o configuratie veche. HazZaRD: Ce parere ai despre toata nebunia cu COVID -19? Crezi ca totul este prea exagerat? OkSpy: Mi se pare mult prea exagerat, si prea multe coincidente, se sub-inteleg ele. HazZaRD: Intrebare de distractie. Daca ai fi DJ la o petrecere de manelisti, care ar fi prima melodie pe care ai pune-o? OkSpy: Clar asta! HazZaRD: In continuare iti voi adresa niste intrebari despre comunitatea GAMELIFE Romania. De cat timp esti afiliat in comunitatea noastra cu serverul FIVEM? OkSpy: Fac parte din aceasta comunitate de pe 20 Ianuarie. HazZaRD: Ai mai avut si alte servere inainte de cel de FIVEM? Daca da, de care servere? OkSpy: Nu, este un lucru nou. HazZaRD: Consideri ca ti-ai facut noi prieteni de cand esti in comunitatea noastra? OkSpy: Desigur! HazZaRD: Cu ce membri ti-ai dorii sa te intalnesti si in viata reala? OkSpy: Mi-as dori sa ma vad cu toti, insa in special cu:@mNd.@Alexandru Armanu @th3#afk @Shoby @Seriful@HazZaRD,si sunteti mai multi ❤️ HazZaRD: Consideri ca te-a ajutat in vreun fel comunitatea pana in prezent la dezvoltarea serverului? OkSpy: Da, foarte mult, si sper sa colaboram pentru totdeauna 🙂 HazZaRD: Ce parere ai despre staff-ul actual? OkSpy: Staff-ul este unul super de treaba, sunt ajutat cand am nevoie, rapid si prompt. Iar baietii sunt super prietenosi ❤️ INTREBARI DIN PUBLIC th3#afk: De ce ai ales gamelife? OkSpy: Am ales GameLife deoarece @Alexandru Armanu a reusit sa ma convinga sa vin la voi, si deoarece mi s-a parut ca sunteti super de treaba. Se pare ca n-am gresit! ❤️ th3#afk: Ce ai face daca ai fi pentru o zi administrator? OkSpy: As modera constant forum-ul. th3#afk: Cand ai deschis prima data forumul, ce te a facut sa continui? OkSpy: Faptul ca colegul vostru a prezentat super fain comunitatea si faptul ca forumul era si este foarte bine organizat. th3#afk: Crezi ca vei ocupa vreodata functii administrative? OkSpy: Nu stiu, speram 🙂 mNd.: De unde ai aflat de GAMELIFE.RO? OkSpy: De la @Alexandru Armanu (cred ca-l innebunesc cu atatea ping-uri 😆) mNd.: Ce planuri ai cu serverul de FiveM? OkSpy: Vreau sa ajung sa am server-ul full si sa fie oameni de calitate pe acesta. mNd.: Numeste o persoana prietenoasa de pe comunitate. OkSpy: Sunteti multi, insa in mare tot Staff-ul ❤️ Seriful: Ce mai faci? OkSpy: Pai, lucrez la server si mai lenevesc 🙂 Seriful: Cum crezi ca te va ajuta gamelife cu serverul? OkSpy: Prin staff-ul prietenos si faptul ca server-ul face parte dintr-o comunitate. Seriful: Cine crezi ca este creierul acestei comunitati? OkSpy: Nu stiu, o sa dau cu zarul, cred ca @mNd. sau @Alexandru Armanu Shoby: Ce este un notar public? OkSpy: "Notarul public este un funcționar public învestit cu atribuția de a autentifica acte juridice, de a autentifica înscrisuri, de a legaliza semnături, de a elibera copii legalizate, certificate de moștenitor etc"(ok, recunosc, m-am folosit de Wikipedia 😆) Shoby: Care este cel mai ciudat eveniment la care ai fost martor? OkSpy: Nu cred ca am avut un eveniment asa mai ciudat, dar sa zicem ca atunci cand am dat fata in fata cu o persoana dupa care am stat 2 ani(da, era o fata) si nu a fost in stare sa ma salute, desi m-a privit direct in ochi(insider things) Shoby: Ce acte sunt necesare pentru a obține ajutorul de înmormântare pentru un pensionar? OkSpy: N-am nici cea mai mica idee.... HazZaRD: Iata ca am ajuns si la finalul acestui interviu. Cum ti s-a parut? OkSpy: Super fain, multumesc de sansa acordata! ❤️ HazZaRD: Multumesc pentru timpul acordat! O zi placuta! OkSpy: Multumesc, asemenea! ❤️ Acesta a fost interviul HazZaRD - OkSpy. Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre OkSpy? Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 10? Daca ti-a placut acest interviu, nu uita sa dai un LIKE. 6 Quote Designer Reporter Music Lounge Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNd. Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Am " tri rânduri di crier " 😂 Super interviu ,super băiat, si Hazard sa te duci sa dai mancare la capre. 😘 Quote ===================================================================== G A M E L I F E - www.gamelife.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkSpy Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 @mNd.Thanks 💜 1 Quote IT-Techie Malware Expert Owner of DangerZone RO-RP www.gamelife.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Armanu Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Frumos interviu. 10 nota. @OkSpy ma bucur ca am aflat mai multe despre tine. 2 Quote "Îndrăznește pentru a face!" RESPAWN.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davia Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Foarte frumos interviul, felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts