Seriful 508 Posted January 9 Share Posted January 9 1. In acest topic vom posta Filme/Seriale ce vor fi lansate in curand. Postul se va face atasand un trailer, o mica parere despre acesta si data la care va aparea filmul/serialul. Abaterea de la aceasta regula va fi considerata post-hunt si se va sanctiona cu Warn. 2. Sunt permise discutiile/parerile. Incep eu: Venom 2 Un trailer interesant, sper ca filmul va fi la fel de bun ca primul sau chiar mai bun! Abia astept sa apara. Data lansării: 24 iunie 2021 3 Quote un like va rog!👆❤️ Link to post Share on other sites
Seriful 508 Posted January 11 Author Share Posted January 11 Din trailer reiese faptul ca nimic nu se schimba de la FS5 pana acum. Povestea ramane aceeasi (ei retrasi fiecare la casa lui cand apare un personaj rau si trebuie sa te "lupti" cu el) Un film care nu promite nimic inafara de curse cu masini explozi si alte lucruri ce mai sunt in FS 6 7 8) Data lansării: 1 aprilie 2021 (Rusia) 1 Quote un like va rog!👆❤️ Link to post Share on other sites
Seriful 508 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Trailer-ul arata foarte bine, povestea filmului nu pare ca se schimba foarte mult(apare un raufacator si ii da de furca lui Batman, iar acesta incearca sa-l prinda) Personajul principal este jucat de Robert Pattinson. Eu unul astept acest film si sper sa fie unul bun si sa nu dezamageasca. Data lansării: 4 martie 2022 (Statele Unite) 1 Quote un like va rog!👆❤️ Link to post Share on other sites
Seriful 508 Posted Saturday at 10:09 AM Author Share Posted Saturday at 10:09 AM Peter Rabbit 2: The Runaway este continuarea lui Peter Rabbit din 2018 , care a avut la bază cărțile clasice ale lui Beatrix Potter. Thomas și Bea sunt acum căsătoriți și trăiesc cu Peter și familia sa de iepuri. Plictisit de viața din grădină, Peter merge în marele oraș, unde întâlnește personaje umbrite și ajunge să creeze haos pentru întreaga familie. În cinematografe : 2 aprilie 2021 1 Quote un like va rog!👆❤️ Link to post Share on other sites
Recommended Posts