HazZaRD Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Salutare si bine v-am gasit la un nou interviu marca GAMELIFE Romania! Astazi il avem ca invitat pe COSMIN, unul dintre administratorii comunitatii noastre. Interviul va fi compus din intrebari din viata acestuia, cat si din lumea virtuala. Acestea fiind spuse, sa incepem: HazZaRD: Salutare si bine te-am gasit! Numele meu este Andrei iar astazi vei participa la un nou interviu marca GAMELIFE. Cum te simti stiind ca lumea te va cunoaste mult mai bine dupa acest interviu? COSMIN: Onorat. Mai ceva ca o persoana publica HazZaRD: Pentru inceput, care este numele tau real, de unde esti si ce varsta ai? COSMIN: Ma numesc Cosmin, am 28 de ani si sunt din Targoviste - Dambovita. HazZaRD: Cu ce te ocupi? Ai vreun job? COSMIN: Momentan muncesc in agricultura (Spania). HazZaRD: Care sunt hobby-uri si pasiunile tale? COSMIN: Gaming si Excursiile. HazZaRD: Povesteste-ne cum decurge o zi normala din viata ta. COSMIN: Acum cu restrictiile astea!!! La munca si acasa HazZaRD: La ce varsta ai folosit pentru prima data calculatorul, si care a fost primul joc jucat? COSMIN: Cred ca aveam 13 ani, imi aduc aminte ca am jucat GTA si CS 1.6 pe lan. HazZaRD: Care este modelul tau in viata, pe care il urmezi? COSMIN: Eu incerc sa nu copiez pe nimeni. Tot ce fac fac din capul meu. HazZaRD: Povesteste-ne o intamplare amuzanta prin care ai trecut. COSMIN: Cred ca aveam 15 ani, imi aduc aminte ca m-am urcat in masina parintilor sa ascult muzica, si am umblat la frana de mana, in secunda 2 am vazut ca o ia masina la vale, am inchis ochii si m-am trezit in card Restul nu mai conteaza. HazZaRD: Consideri ca muzica te influenteaza in vreun fel? Care este genul tau preferat de muzica? COSMIN: Nu am preferinte muzicale. HazZaRD: Fiecare om se teme de ceva. Care este temerea ta? COSMIN: Serpi sa nu vad HazZaRD: Bere/vin/whisky/suc sau apa? COSMIN: Suc si apa in nici un caz HazZaRD: Cum arata pentru tine "femeia perfecta"? COSMIN: Grea intrebare !!! Imi plac toate. (Mai pe scurt) HazZaRD: Ce tip de mancare preferi in general? Mancarea sanatoasa sau mai putin sanatoasa? COSMIN: Nu sunt pretentios la mancare. Tot ce este comestibil HazZaRD: Care a fost ultimul film pe care l-ai vazut si te-a lasat cu gura cascata? COSMIN: Avengers -End Game (Cand a murit Tony Stark) HazZaRD: Crezi in paranormal? Ai trecut vreodata printr-o intamplare care sa ti se para de domeniul fantasticului? COSMIN: Nu cred in asa ceva. HazZaRD: Care consideri ca a fost cea mai mare realizare a ta pana in prezent? COSMIN: Ca am scapat de Romania. HazZaRD: Intrebare de distractie. Ce ai face daca ai fi peste pentru o zi? COSMIN: Depinde!!! Imi iau BMW imi pun ochelari la ochi Si ma duc pe traseu sa verific fetele HazZaRD: In continuare iti voi adresa niste intrebari despre comunitatea GAMELIFE Romania. Consideri ca ti-ai facut noi prieteni de cand ai aceasta comunitate? Daca da, care sunt acestia? COSMIN: Am cunoscut o multime de oameni. Primii au fost afk, magic. Cu ei m-am inteles cel mai bine. HazZaRD: Cu ce membri ti-ai dorii sa te intalnesti la o bauta? COSMIN: Cu afk, se lauda ca duce mult. HazZaRD: Cum vezi comunitatea peste 2 ani? COSMIN: Inca nu prezic viitorul, dar daca ne implicam mai mult sigur ajungem sus. HazZaRD: Ce imbunatatiri crezi ar mai trebuii aduse forumului? COSMIN: E perfect acum. Poate pe viitor ne gandim ce sa mai adaugam. INTREBARI DIN PUBLIC Shoby: De unde se obtine certificatul de deces? COSMIN: De la primarie Shoby: Unde sunt moastele Sfantului Dumitru? COSMIN: Biserica Sfântul Dumitru din Salonic (Grecia) Am cautat pe google Shoby: Mai ai frati? ( SMS. SP ) LUVE COSMIN: Da, mai am o sora mai mica in varsta de 16 ani. th3#afk: Banuiesc ca de a lungul timpului , ai primit o gramada de oferte , de ce ai ramas in gamelife? COSMIN: Oamenii / Prietenia / linistea + ca nu imi place sa ma mut de colo colo. th3#afk: Cum te simti facand parte din una din cele mai vechi comunitati din tara ? COSMIN: Sa fiu sincer este o onoare pentru mine sa fac parte din staff. th3#afk: Daca ai putea da afara administratorii , cu cine ai ramane ? COSMIN: O intrebare dificila!! Sincer cu tine si cu magic. Nu am nimic cu nimeni dar... utzu: Cum a inceput pasiunea ta pentru administrare/moderare forum? COSMIN: Asta a fost prin 2011 eram fondator pe un server de cs 1.6 si am zis sa incerc si pe partea cu moderare. Daca imi aduc bine aminte am fost Moderator la categoria Steam ( Help/Trade/Giveaway). Tu erai Manager demo report daca nu ma insel. utzu: Cum te-ai acomodat de-a lungul timpului pe aceste comunitati (aici ma refer ca mereu am plecat dupa anumite pers. cu care am colaborat recte: afk, ts! Denisa, Shouy etc)? COSMIN: Nu am avut grad pe multe. Doar 2 sau 3, dar intotdeauna am fost dupa aceeasi oameni gen: afk/magic cu care m-am inteles destul de bine. utzu: Cum a inceput pasiunea de a dezvolta si configura servere? COSMIN: Cand am deschis primul server stateam sa astept dupa alti pentru a face o schimbare/update la server. Asa ca incet incet am inceput eu sa il configurez. Cu toate ca la inceput il stricam de nenumarate ori mNd.: Tu mai ai ficat sau a iesit la pensie ? COSMIN: Inca functioneaza mNd.: Cate labe dai pe zi ? COSMIN: Depinde. De ceva vreme stau prost cu timpul mNd.: Unde te-au gasit astia asa ~inteligent~ ? COSMIN: Eu i-am gasit pe ei Nu stiu cum de au rabdare cu mine. mNd.: Ce planuri ai in 2021? COSMIN: Planuri nu imi fac. Toate deciziile le iau pe moment mNd.: Mai dai la rame ? COSMIN: Normal ca orice barbat -CronoS: Cine te-a adus in gamelife? COSMIN: Un mort il chema Cronos -CronoS: De ce ai ales sa te reapuci și sa bagi banii in server? COSMIN: Pentru mine este un hobby. Si nu imi place sa joc pe alte servere. Mai pe scurt imi place sa dau ordine nu sa primesc -CronoS: Câți morcovii scoți pe zi cu fundul? COSMIN: Nu am meseria asta Nu au mai avut locuri din cauza ta Davia: Mai e vreo sansa sa devii om serios? COSMIN: Nici o sansa!!! Am ajuns la o varsta in care nu mai pot face nimic HazZaRD: Iata ca am ajuns si la finalul acestui interviu. Cum ti s-a parut? COSMIN: Foarte frumos, felicitari. Ma simt precum Dani Mocanu cand l-au dus la tribunal HazZaRD: Multumesc pentru timpul acordat! O zi placuta! COSMIN: Eu iti multumesc. Salutare! Acesta a fost interviul HazZaRD - COSMIN. Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre COSMIN? Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 10? Daca ti-a placut acest interviu, nu uita sa dai un LIKE. 9 1 https://gamelife.ro/forum/index.php?/topic/54765-giveaway-ak47-phantom-disruptor-minimal-wear/
Members Davia Posted January 4, 2021 Members Posted January 4, 2021 Sucul si apa fac rau la stomac :)) Foarte reusit interviul! Bravo! Nota 10!
Members Seriful Posted January 15, 2021 Members Posted January 15, 2021 On 1/3/2021 at 2:39 PM, HazZaRD said: mNd.: Tu mai ai ficat sau a iesit la pensie ? COSMIN: Inca functioneaza La cat e de slab abia de are ficat! Felicitari hazard pentru interviu. Cosmin e acelasi de cand il stiu (1an si ceva :)) ), Cea mai buna si de treaba persoana din gamelife si de asta te respect bro! 1
Members Nr13TheKing Posted January 15, 2021 Members Posted January 15, 2021 foarte frumos interviul , doar ca persoana respectiva cred ca , consumase bere :))) 2
utzu Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 On 1/15/2021 at 5:16 PM, Nr13TheKing said: foarte frumos interviul , doar ca persoana respectiva cred ca , consumase bere :))) El asa s-a nascut defect saracu :)) P.S. Mare om mare caracter, o persoana cu care ma cun de 12 ani. Bun Baiat 1
Marian-TSGAMELIFERO Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Respect ! Mare om mare caracter si de gasca ! Foarte frumos interviul ! 1
Administrators th3#afk Posted April 1, 2024 Administrators Posted April 1, 2024 respecte 2 Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/ Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025
Recommended Posts