Jump to content
Sign in to follow this  
Nr13TheKing

it news Samsung Galaxy M51, telefonul cu baterie de 7000 mAh

Recommended Posts

Lansările de smartphone-uri nu se opresc nici acum în luna august, moment în care așteptăm și debutul lui Samsung Galaxy M51 - un monstru cu baterie de 7000 mAh și dotări din zona mid-range. Nu știm exact data lansării, dar astăzi descoperim că pagina sa de suport a fost publicată pe site-ul Samsung Rusia acolo unde apare menționat cu numele de serie SM-515F/DSN.

spacer.png

Nu sunt dezvăluite alte detalii despre acest nou telefon, iar pe seama informațiilor anterior vehiculate în online știm că Galaxy M51 va avea un procesor octa-core Qualcomm la interior (posibil Snapdragon 675), variante cu până la 8 GB RAM aparent și conectivitate Bluetooth 5.0. Pe listă mai apare și o cameră quad cu senzor principal de 64 mpx și o cameră ultra-wide de 12 mpx.

 

Sistemul de operare va fi Android 10 cu interfața One UI aplicată peste și scanner-ul de amprente va fi unul fizic, amplasat în spate. În următoarele zile ar putea sosi detalii despre data lansării în India, țară în care va sosi pentru început. Așteptăm cu mare interes debutul și să aflăm la ce sumă se va vinde acest battery phone. 

 

 

Sursa : mobilissimo


spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

Statistici Trafic
×
×
  • Create New...