Jump to content

[Fotbal] Messi a anunțat că rămâne la Barcelona


NaVi Rakku
 Share

Recommended Posts

thumb_500x500_25154-mes.jpg

        Lionel Messi a pus capat discutiilor in ceea ce priveste posibila sa plecare de la FC Barcelona. Star-ul argentinian a declarat, intr-un interviu pentru goal.com, ca va ramane in gruparea catalana deoarece singura cale pentru ca el sa plece ar fi achitarea clauzei de 700 de milioane de euro, ceea ce este imposibil. 

 

  • '' Voiam sa plec, deoarece presedintele a spus mereu ca la finalul sezonului pot decide daca raman sau nu. Acum ei se agata de faptul ca nu am spus asta inainte de 10 iunie, cand de fapt la 10 iunie jucam in LaLiga, in contextul acestui coronavirus teribil. Si acesta este motivul pentru care voi continua la club. Acum voi continua la club pentru ca presedintele mi-a spus ca singura cale pentru ca eu sa plec este plata clauzei de 700 milioane de euro. '' , a spus Mesii.

 

     Conform ''El Chiringuito'', Mesii este foarte dezamagit de faptul ca FC Barcelona nu mai are puterea sa castige trofeul UEFA Champions League, astfel ca vrea sa-si incerce norocul in alta parte. In tulimele trei sezoane, catalanii au fost umiliti pe rand de AS Roma ( 0-3 in returul din sferturi ) , Liverpool ( 0-4 in returul din semifinale ) si Bayern Munchen ( 2-8).

     Leo Messi este de asemenea dezamagit de modul in care FC Barcelona a pierdut titlul in sezonul precedent, in fata rivalilor de la Real Madrid. Inainte de intreruperea campionatului, Barcelona era pe primul loc.

 

Interviu : 

 

         rakku.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...