Members Alexandru Armanu Posted July 15, 2020 Members Posted July 15, 2020 Descrierea propunerii: Propune urmatoarele modificari de mai jos. Ce avantaje ar aduce forumului?: dezvoltarea forumului. Dar dezavantaje?: nu 1. Eliminarea hook-urilor: STEAM USERS ONLINE si RECENT AWARDS. Motiv: Sunt ineficiente, dupa parerea mea nu ajuta cu nimic, la Steam Users apar doar cativa nu toti, iar la recent awards macar sa se modifice sa apara de la un anumit rang mai sus. 2. Adaugare hook: Pagina de facebook, membri care intra pe forum sa aiba optiunea sa dea like la pagina si sa se vada ultimele postari. Motiv: Ar prinde bine si ar ajuta pagina de facebook sa se dezvolte la numar de like-uri si urmariri. 3. Mutarea CHAT-ului in partea de sus a forumului. Motiv: daca se muta, membri o sa aiba mai multa activitate pe chat si chiar ar sta mai mult timp pe forum (in partea de jos, nu ajunge toata lumea). 4. Adaugarea in SideBar un hook cu mai multe link-uri utile, pentru a fi accesate mai usor. Motiv: Putem promovarea grupurile si paginile comunitatii + parteneri. ex: se poate adauga: link-ul la instragram, link la grupurile de facebook, etc. Astept parerile voastre, Multumesc. 3 "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Administrators COSMIN Posted July 15, 2020 Administrators Posted July 15, 2020 Pro pentru toate 4. 1 Donator: SteamDB Donator: SteamLadder Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6 Steam™ Hour Boosting!: https://freehourboost.com/?r=cosminzm
Hall Of Fame Might and Magic Posted July 15, 2020 Hall Of Fame Posted July 15, 2020 5 hours ago, Alexandru Armanu said: 1. Eliminarea hook-urilor: STEAM USERS ONLINE si RECENT AWARDS. Motiv: Sunt ineficiente, dupa parerea mea nu ajuta cu nimic, la Steam Users apar doar cativa nu toti, iar la recent awards macar sa se modifice sa apara de la un anumit rang mai sus. Aici as fi de acord sa le scoatem, sa mai aerisim sidebar-ul, dar sa aflam si parerile celorlalti. 5 hours ago, Alexandru Armanu said: 2. Adaugare hook: Pagina de facebook, membri care intra pe forum sa aiba optiunea sa dea like la pagina si sa se vada ultimele postari. Motiv: Ar prinde bine si ar ajuta pagina de facebook sa se dezvolte la numar de like-uri si urmariri. A mai fost mai de mult un astfel de plugin, prin care puteai da LIKE paginii de FB, direct din forum, insa a fost inlocuit cu alt plugin, luand in calcul ca exista alte butoane prin care sa afisam paginile de socializare PS: Daca doriti mai multi, putem readauga acel plugin. 5 hours ago, Alexandru Armanu said: 3. Mutarea CHAT-ului in partea de sus a forumului. Motiv: daca se muta, membri o sa aiba mai multa activitate pe chat si chiar ar sta mai mult timp pe forum (in partea de jos, nu ajunge toata lumea). Eu unul nu as fi de acord cu asta, nici cu chat-ul nu prea sunt de acord, decat intr-un TAB, aferent meniului de sus, nu direct pe forum cu el, pentru ca mi se pare un plugin pentru comunitati de copii. [parere personala] Cum doreste majoritatea, asa facem 5 hours ago, Alexandru Armanu said: 4. Adaugarea in SideBar un hook cu mai multe link-uri utile, pentru a fi accesate mai usor. Motiv: Putem promovarea grupurile si paginile comunitatii + parteneri. ex: se poate adauga: link-ul la instragram, link la grupurile de facebook, etc. Creasem eu un cod la un moment dat si il foloseam in sidebar pentru camerele private, dar nu prea ar avea rost, pentru ca avem asta
Members just_magik Posted July 15, 2020 Members Posted July 15, 2020 Sunt Pro pentru toate 4. Nu toata lumea da scroll pana jos ca sa gaseasca chat-ul !
utzu Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Pro, dar aia cu chat-ul s-a mai incercat nuj daca are farmec, sus jos e same mancare de peste. Restul sunt de acord. Doar ca din ce stiu s-a platit pt. aia cu steam users si totusi daca ai dat un ban macar sa te folosesti de el.
Members Fantasy Posted July 23, 2020 Members Posted July 23, 2020 (edited) On 7/15/2020 at 11:43 PM, utzu said: Pro, dar aia cu chat-ul s-a mai incercat nuj daca are farmec, sus jos e same mancare de peste. Restul sunt de acord. Doar ca din ce stiu s-a platit pt. aia cu steam users si totusi daca ai dat un ban macar sa te folosesti de el. Pacat de bani atunci, din cate am vazut nu prea se mai frecventeaza grupurile steam si activitatea in general pe platforma in afara de chat si jocurile ca sunt legate de program in sine. :)) PRO pentru toate propunerile, indiferent de modul de implementare. Eu unul nu ii vad rostul chestiei cu steam users online si nici la awards-urile alea, mi se pare suficient de frumos cu post count si reputatie; desi iar o hiba sistemul cu punctele de la reputatie si points care apar la profil, nu o sa se chinuie multa lume sa faca puncte sa isi schimbe username sau sa isi ia reputatie, pe langa faptul ca nu are sens sa cumperi reputatie cu puncte facute din alte chestii random, nu din efortul postarilor tale.... Chat-ul sa fie macar, indiferent unde ca vad ca e scos :)) Normal asa ar fi in partea de sus, ca sa vada toata lumea, normal in partea de jos se tine arhiva si postarile off-topic, timp-liber, partea cu users online si ce mai e pe acolo, umplutura cum s-ar zice; da naspa sa pui chat-ul in aceeasi zona. (tocmai am realizat ca nu avem arhiva pt forum) Butonasele pentru social network arata cam mici, nu cred ca le vede toata lumea dar sunt ok, oarecum; sa vezi postarile de pe facebook pe forum mi se pare un pic cam mult. Cel mai bine implementat am vazut undeva pus la subforumuri in genul "Dezvoltarea Comunitatii" sau ceva related, unde sa ai hook-urile puse ca bannere cum sunt puse la servere acum doar ca mai maricele; asa ar fi in vazul tuturor si nu ar ocupa nici prea mult spatiu, nu ar incurca pe nimeni. si nu trebuie sa mai tai din hooks ca sa le pui pe astea. Oricum nu se uita nimeni cred in afara de awards poate si la contribuitori in sidebar-ul ala... :)) Edited July 23, 2020 by Fantasy The one and only
chiube Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 PRO In sidebar ar merge ceva cu ULTIMELE TOPICURI facute, sau recent activ topic .. (ceva de genu), ca sa sporim activitatea 3 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts