Members Seriful Posted July 13, 2020 Members Posted July 13, 2020 Numele Filmului : The Old Guard Actori : Charlize Theron, kiki layne, Matthias Schoenaerts, Regia : Gina Prince-Bythewood Link imdb si nota imbd : 6,7 Genul Filmului : Action, Fantasy Durata : 2h 5min Data lansarii : 2020 Incasari : - Descriere : Patru războinici nemuritori care protejează omenirea în secret de secole sunt vânați pentru puterile lor misterioase tocmai când descoperă un nou membru. Parere personala + nota : un film bun! Il recomand. Trailer : 2
utzu Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Foarte reusit filmul, poveste actiune tot. Aseara m-am uitat si chiar mi-a lasat un gust placut dupa vizionare. Nu am prins povestea de la inceput (cu acele vise) apoi am inteles ideea de film, iar chestia cu South Sudan si Afganistan chiar au fost interesante pentru cei ce au prins linia filmului. Nota 9 din partea mea
chiube Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Actrita e tot, joaca foarte bine Superba povestea filmului ! 9.5 merita vazut TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts