chiube Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Audi prezintă conceptul coupé-ului Q4 e-tron Tehnologiile de eficientizare permit autonomii de peste 500 de kilometri Versiunea din producția de serie va fi lansată în anul 2021, fiind al șaptelea model electric al mărcii Audi Din perspectivă tehnică, sunt gemeni identici, dar din punctul de vedere al formei, fiecare are propriile caracteristici distinctive: conceptul Audi Q4 e-tron le-a oferit deja în 2019 vizitatorilor de la Salonul Auto de la Geneva anumite impresii asupra primului SUV compact electric al mărcii Audi, iar Q4 Sportback e-tron este al doilea model al gamei, un SUV-coupé ce va intra în producția de serie în 2021. Astfel, cu un avans de 1 an înaintea livrării, potențialii clienți ai modelului Q4 au deja posibilitatea să aleagă versiunea lor preferată: un SUV clasic robust și adaptabil sau un coupé dinamic și elegant. Dimensiunile celor două versiuni Q4 sunt aproape identice. Cu o lungime exterioară de 4,60 metri și o înălțime de 1,60 m, varianta Sportback este cu 1 centimetru mai lungă și mai scundă. Ambele variante Q4 au aceeași lățime, și anume de 1,90 m și același ampatament, de 2,77 metri. Exteriorul Linia siluetei Sportback coboară spre spate într-o unduire subtilă și dinamică, iar linia plafonului se continuă cu montanții D și se încheie cu eleronul orizontal de la nivelul liniei inferioare a lunetei De aceea, viitorul Audi Q4 Sportback pare mai lung decât fratele său Q4 e-tron. Banda luminoasă atractivă ce unește cele două blocuri optice din spatele noului Audi Q4 Sportback e-tron a fost integrată pentru a arăta apartenența la familia e-tron. Un alt indiciu în acest sens se găsește în interiorul blocurilor optice, unde linia unduită a LED-rilor este un alt element preluat de la fratele mai mare. De asemenea, un alt element comun celor două versiuni Q4 este designul marcant al difuzorului din bara de protecție, cu lamelele orizontale și emblema e-tron centrală iluminată. Spațiu generos: interiorul Datorită acestor dimensiuni, conceptul Audi Q4 Sportback e-tron se încadrează în treimea superioară a clasei compacte, SUV-ul electric fiind totodată un all-rounder agil, din punctul de vedere al posibilităților de utilizare. În ceea ce privește interiorul însă, ampatamentul de 2,77 metri îl situează cu cel puțin o clasă mai sus. Deoarece nu mai există tunelul de transmisie care să restricționeze spațiul, conceptul Audi Q4 Sportback e-tron oferă spațiu și confort neașteptat, mai ales la nivelul picioarelor în față și, chiar mai mult în spate. www.audi.ro 2 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
utzu Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Designul arata remarcabil pt. o masina din gama wag, doar ca parerea mea volanul este prea futurist si da o tenta de tiganime masinii (e doar parerea mea), in rest bordul si materialele alese arata incredibil iar aluminiul ala arata incredibil. 1
chiube Posted July 13, 2020 Author Posted July 13, 2020 31 minutes ago, utzu said: Designul arata remarcabil pt. o masina din gama wag, doar ca parerea mea volanul este prea futurist si da o tenta de tiganime masinii (e doar parerea mea), in rest bordul si materialele alese arata incredibil iar aluminiul ala arata incredibil. Foarte putine CONCEPTE au fost si lansate .. Este si va ramane dupa parerea mea, o masina de expo si atat 1 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts