iPhone 12: Prima veste GROZAVA pentru noile telefoane Apple - Telefoane / tablete - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

iphone-12-ram-1068x601.jpg

iPhone 12 este o serie de trei, sau patru, telefoane, nimeni nu stie foarte clar acest lucru, insa pana acum am aflat destul de clar faptul ca ele urmeaza sa fie livrate fara incarcator si casti in cutie, ceea ce este o veste foarte proasta.

iPhone 12 are totusi astazi anuntata o veste foarte buna, iar asta pentru ca modelul, sau modelele, standard vor avea 4 GB RAM, in timp ce modelele Pro vor avea 6 GB RAM, acest din urma upgrade trebuind facut inca din 2019, nu acum.

iPhone 12 repara totusi greseala de anul trecut a celor de la Apple, iar asta in conditiile in care pana acum multa lume a reclamat cantitatea insuficienta de memorie RAM, existand probleme foarte serioase chiar cand au fost lansate telefoanele.

6m0ocWY.png

iPhone 12 este o serie care va fi lansata undeva prin septembrie de catre cei de la Apple, fara a se cunoaste foarte clar o data cand ar urma sa se intample acest lucru, deci ramane sa vedem efectiv ce va fi anuntat de catre americani.

idevice.ro-logo-instant-300x79.jpg

www.idevice.ro

• Like 1

76561198361326087.png

TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017

174855.png  facebook-new.png

#statiincasa

Posted
9 hours ago, chiube said:

iPhone 12 este o serie de trei, sau patru, telefoane, nimeni nu stie foarte clar acest lucru, insa pana acum am aflat destul de clar faptul ca ele urmeaza sa fie livrate fara incarcator si casti in cutie, ceea ce este o veste foarte proasta.

www.idevice.ro

Parerea mea ca aceasta strategie de marketing ca persoanele sa cumpere de la ei (incarcatoare/casti/alte device-uri) o sa le aduca un mare minus ca brand. Deja am prieteni care doreau sa achizitioneze un Apple pt. ceea ce ofera dar sunt dezamagiti ca vor trebui sa isi cumpere incarcator casti etc. Si din aceasta cauza majoritatea tind sa traga spre marci ca Samsung sau Huawei. 

yncKMJ0.gif

Posted
2 hours ago, utzu said:

Parerea mea ca aceasta strategie de marketing ca persoanele sa cumpere de la ei (incarcatoare/casti/alte device-uri) o sa le aduca un mare minus ca brand. Deja am prieteni care doreau sa achizitioneze un Apple pt. ceea ce ofera dar sunt dezamagiti ca vor trebui sa isi cumpere incarcator casti etc. Si din aceasta cauza majoritatea tind sa traga spre marci ca Samsung sau Huawei. 

Iti spun eu din perspectiva mea, am Apple de mai bine de 10 ani, nici macar acest aspect nu ma face sa renunt

De ce?

Pentru ca ceea ce ofera APPLE ca si telefon este mult mai important ca si un incarcator pe care il gasesti la 50 de lei, cat despre casti, oricum nu erau incluse la toate modelele

• Like 1

76561198361326087.png

TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017

174855.png  facebook-new.png

#statiincasa