Members Alexandru Armanu Posted June 23, 2020 Members Posted June 23, 2020 Salutare, Aici putem discuta despre League Of Legends. Ce cont aveti? Ce divizie sunteti? Ce linie jucati? "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Members Shoby Posted June 23, 2020 Members Posted June 23, 2020 numele meu pe lol este putin mai ciudat si nu il pot scrie. divize silver 4 last sezon gold 4 . linie adc mid si top
Members Alexandru Armanu Posted June 23, 2020 Author Members Posted June 23, 2020 pe mine ma gasiti: Qu3sTz. Am fost gold 4 la solo, Platina 3 - TFT "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Members Astaroth Posted March 4, 2021 Members Posted March 4, 2021 (edited) On 6/23/2020 at 6:10 AM, Alexandru Armanu said: Salutare, Aici putem discuta despre League Of Legends. Ce cont aveti? Ce divizie sunteti? Ce linie jucati? EUNE: AstarothRTH Vara trecuta am avut pitici pe creier si m-am axat pe flex, am ajuns s1 si am pierdut promo-ul la gold de 3 ori :)) Dupa m-am intors la liceu si nu am mai avut timp de lol. Sunt main suport (joc orice suport - daca nu am testat un campion, o fac pe loc in meci si imi dau seama de mecanici pe moment-) Totusi, am inceput sa invat katarina, yasuo,yone pentru mid. Daca sunt singur in solo/duo, nu pot cara cu suportul daca am 2 lane uri retardate care au feedat. Asa stiu ca imi e mai usor sa urc inapoi. O sa pun in continuare accentul pe middle pana nu imi gasesc un adc cu care pot fi compatibil. Oricum, scopul jocului e sa stii sa joci oriunde, nu sa fii un frustrat care sta doar pe o linie, ar deveni boring. Cred ca am scris prea mult :)) Anyway, daca vrea cineva sa jucam (In vacanta de Pasti/vara- dupa bac si admitere) sa imi dea add pe lol si pe discord: Astaroth#1700 Edit: Tin sa mentionez ca am prieteni platina/gold (poate ne strangem si de un flex intr-o zi) Edited March 4, 2021 by Astaroth
Recommended Posts