Members Alexandru Armanu Posted June 22, 2020 Members Posted June 22, 2020 Descrierea propunerii: Vin cu o propunere pentru reasezarea categoriei principale de pe forum. Ce avantaje ar aduce forumului?: sa fie mai organizat si mai usor de accesat forumul. Dar dezavantaje?: - Ai creat un poll?: - Propunerea mea este urmatoarea: Comunitate Anunturi Importante Prezinta-te Suport forum Dezvoltarea Comunitatii Propuneri & Sugestii Concursuri Proiecte GL Server Hub / Servere afiliate (cum preferati) Cerere DNS Oferte Admin Deschid Server Forum Management Asistenta Server Cumpara Server Staff Only Administrator Only Moderator Only Eu zic ca forumul va arata ulterior mult mai profesionist si va fi mult mai organizat. Astept parerile voastre. Multumesc "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Members Furiousss Posted June 22, 2020 Members Posted June 22, 2020 pro pentru ca mi se pare mai profesionist facut
Members Shoby Posted June 22, 2020 Members Posted June 22, 2020 PRO. cred ca va atrage mai multi playeri si va arata si mult mai bine
utzu Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Cam asta am incercat si noi de la inceput sa facem. Si ca idee seamana cu ce doresti tu sa exprimi doar ca e putin asezat altfel dar per total ca idee seamana, destul de simplificat si asezat astfel incat sa fie usor de utilizat si ceea ce dorim sa subliniem este asezat sau integrat astfel incat sa sara in ochi. Mai simplist de atat nuj daca am putea reusi sa il facem insa daca ai idei mai bune ce merita incercate (why not) orice propunere este binevenita.
Hall Of Fame Might and Magic Posted June 22, 2020 Hall Of Fame Posted June 22, 2020 6 hours ago, Alexandru Armanu said: Comunitate Anunturi Importante Prezinta-te Suport forum - Aici avem User Account, care banuiesc ca este echivalent. Dezvoltarea Comunitatii Propuneri & Sugestii Concursuri Proiecte GL - Aici ce fel de propiecte credeti ca am putea posta? Server Hub / Servere afiliate (cum preferati) - Suna bine Server Hub, am putea sa redenumim Interes Public in Server Hub, cu diverse sub-categorii aferente Cerere DNS Oferte Admin Deschid Server Forum Management Asistenta Server - Asistenta server adica ce si cum? Oferim asistenta serverelor care sunt afiliate, exista la camera Managerilor, astfel de topicuri de suport Cumpara Server Staff Only Administrator Only Moderator Only Salutare, Am subliniat si eu cateva chestii Va astept cu posturi sa dezbatem cu totii. O seara excelenta!
Members Alexandru Armanu Posted June 22, 2020 Author Members Posted June 22, 2020 1 minute ago, Might and Magic said: Salutare, Am subliniat si eu cateva chestii Va astept cu posturi sa dezbatem cu totii. O seara excelenta! Proiecte - acolo vor fi postate toate proiectele comunitatii, sau care vor urma, zic ca este necesar. Asistenta Server - exista la managers only, dar ce farmec are daca utilizatorii fara acces care se pricep n-au acces sa ajute? Poate avem si cred ca putem aduce playeri in comunitate cu abilitati de scripting. "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Administrators th3#afk Posted June 26, 2020 Administrators Posted June 26, 2020 Vom reaseza putin categoriile aici , vom dezbate la sedinta maine seara si voi reveni cu un reply . Pana atunci Lock topic ! 1 Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/ Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025
Recommended Posts