[RS]- [Cerere unban] UenoWW - ✨[ RESPAWN ] ╰☆╮ Un-Ban - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted (edited)
-> Nickname: UenoWW
-> Varsta : 22
-> IP : 82.77.217.176
-> STEAM ID : STEAM_0:1:95634833
-> Ora/data : 13:00 15.06.2020
-> Harta : de_mjolby6
-> Adminul care ti-a dat ban : Seriful
-> Print Consola:  Ban Information 
                   Name: UenoWW 
                   IP: 82.77.217.176 
                   Reason: wall 
                   Unban Time: Permanent Ban 
                   Admin Name: Seriful 
                   Admin SteamID: STEAM_0:0:37568224 
-> Motiv : Salut! Am intrat linistit la joc si ma trezesc cu ban dupa nici 20 de minute pe motiv "wall", dupa ce aveam un scor aproximativ "50-5". Doresc unban deoarece am fost banat pe nedrept, nu folosesc niciun fel de cod. Joc cs de mai bine de pe la 14-15 ani, cunosc jocul, cunosc mapa curenta foarte bine, e una din mapele mele preferate. Ca sa nu mai zic ca am jucat si respawn foarte multa vreme si am acumulta multa experienta. Sincer nu ma asteptam sa fiu banat, fiind si STEAM ON. Nu sunt nebun sa joc cu cod ca sa imi pierd contu dupa cati bani am bagat in el. Se poate ca adminul in cauza sa se fi inselat, dar daca exista o dovada ca eu am jucat cu wall, as vrea sa o vedem impreuna si sa discutam ce i s-a parut adminului asa dubios. Va las sa intrati si la mine in pc si daca voi gasiti vreun cod, eu il mananc. Si va pot demonstra, ca ori de cate ori joc pe server termin mapa in primele 3 locuri garantat(si va joc si demo on), pentru ca, dupa cum am mai zis, am jucat respawn multa vreme si de aici si experienta mea. 

Am vrut sa fac cererea chiar atunci pe moment, dar au fost ceva probleme tehnice si nu primeam mailul de confirmare sa imi pot face contul pe forum, dar am rezolvat in cele din urma. Numai bine!

Edited by UenoWW
  • Members
Posted

Dupa ce ti-am dat ban mi a dat crash cs-ul si din cate vad nu mi s-a salvat demo .. 

xoYsmyp.png 

ti-am dat unban! 

[AdvancedBans] Seriful :  unbanned UenoWW [82.77.217.176] [Ban Reason: wall]

TC!

zlPbMjW.png

• Administrators
Posted
1 hour ago, UenoWW said:

-> Nickname: UenoWW
-> Varsta : 22
-> IP : 82.77.217.176
-> STEAM ID : STEAM_0:1:95634833
-> Ora/data : 13:00 15.06.2020
-> Harta : de_mjolby6
-> Adminul care ti-a dat ban : Seriful
-> Print Consola:  Ban Information 
                   Name: UenoWW 
                   IP: 82.77.217.176 
                   Reason: wall 
                   Unban Time: Permanent Ban 
                   Admin Name: Seriful 
                   Admin SteamID: STEAM_0:0:37568224 
-> Motiv : Salut! Am intrat linistit la joc si ma trezesc cu ban dupa nici 20 de minute pe motiv "wall", dupa ce aveam un scor aproximativ "50-5". Doresc unban deoarece am fost banat pe nedrept, nu folosesc niciun fel de cod. Joc cs de mai bine de pe la 14-15 ani, cunosc jocul, cunosc mapa curenta foarte bine, e una din mapele mele preferate. Ca sa nu mai zic ca am jucat si respawn foarte multa vreme si am acumulta multa experienta. Sincer nu ma asteptam sa fiu banat, fiind si STEAM ON. Nu sunt nebun sa joc cu cod ca sa imi pierd contu dupa cati bani am bagat in el. Se poate ca adminul in cauza sa se fi inselat, dar daca exista o dovada ca eu am jucat cu wall, as vrea sa o vedem impreuna si sa discutam ce i s-a parut adminului asa dubios. Va las sa intrati si la mine in pc si daca voi gasiti vreun cod, eu il mananc. Si va pot demonstra, ca ori de cate ori joc pe server termin mapa in primele 3 locuri garantat(si va joc si demo on), pentru ca, dupa cum am mai zis, am jucat respawn multa vreme si de aici si experienta mea. 

Am vrut sa fac cererea chiar atunci pe moment, dar au fost ceva probleme tehnice si nu primeam mailul de confirmare sa imi pot face contul pe forum, dar am rezolvat in cele din urma. Numai bine!

Nu are dovada. Imi pare rau pentru cele intamplate

Să-i dea careva unban. T/C 

• Like 2

Donator: SteamDB

Donator: SteamLadder

Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6

Steam™ Hour Boosting!: https://freehourboost.com/?r=cosminzm

3177671.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information