[ Fotbal ] Ofertă de nerefuzat pentru Gnohere! Atacantul a confirmat discuțiile - Sport LIFE - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

gnohere-gol.jpg?resize=960%2C556&ssl=1

Harlem Gnohere (32 de ani) abia a plecat de la FCSB, dar echipele încep să se intereseze de el. Sezoanele petrecute la vicecampioana României au lăsat o impresie foarte bună, pe urmele sale fiind și o echipă de tradiție din Franța, Lens, care acum evoluează în Ligue 2. Chiar atacantul a recunoscut că există interes de la echipa din ”Țara Hexagonului” și că l-ar tenta un asemenea transfer.

Gnohere poate ajunge în Franța, la Lens.

Gnohere are și alte oferte, după cum au notat mai multe site-uri de sport, printre care și o formație din Cipru. Este însă greu de crezut că va accepta o altă variantă, dacă propunerea din Franța se va concretiza cu o ofertă clară pe numele său. ”Un interes din partea celor de la Lens? Am fost surprins de acest interes. Cred că agenţii mei au grijă de acest aspect. Pentru moment nu există propuneri concrete. Dar discuţii există. Sigur că Lens m-ar interesa. Este un mare club francez şi eu sunt francez, aşa că ar fi o mare provocare să revin în ţara mea. Soţia mea este fană a formaţiei Lens, aşa că trebuie să se ţină cont şi de acest lucru. Să joc în Ligue 1 a fost întotdeauna visul meu de când eram mic, aşa că dacă aş găsi o echipă n-aş ezita să semneze cu una dintre formaţii”, a declarat atacantul pentru Le Petit Reporter.

Gnohere s-a despărțit de FCSB după trei ani.

Gnohere a semnat cu FCSB în ianurie 2017, în urma unui transfer de la Dinamo, pentru 250.000 de euro. În această perioadă a avut momente foarte bune, reușind să marcheze de 51 de ori și să ofere 6 pase decisive în 115 meciuri. Anterior, ”Bizonul” a evoluat pentru echipe precum Charleroi, Mouscron, sau Mons, toate din Belgia. A avut și câteva experiențe, de scurtă durată, în Franța și Elveția.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îi oferă o cotă de piață de 1.3 milioane de euro.

sursa: ligaxclusive

• Like 2

b_560x95.png