Jump to content
Sign in to follow this  
just_magik

hardware AMD Ryzen PRO 4000 livreaza performanta de top si flexibilitate

Recommended Posts

AMD-Ryzen-Pro-1-1120x630.png

AMD a anuntat disponibilitatea globala a primelor procesoare x86, 7nm pentru notebook-urile comerciale. Familia AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile ofera cele mai multe nuclee si thread-uri pe notebook-urile ultrasubtiri de business. Aceste noi procesoare sunt complet optimizat pentru functiile de lucru de la distanta si sunt concepute pentru a duce business-ul la urmatorul nivel, cu performanta multi-threading pentru o productivitate de ultima ora.

Odata cu lansarea procesoarelor mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series, AMD defineste inca o data noul standard pentru experientele PC; de la computere desktop de ultima generatie la notebook-uri de gaming si ultrabook-uri de business. Bazat pe arhitectura de ultima generatie Zen 2 si pe procesul de fabricatie pe 7nm, portofoliul AMD Ryzen pentru business ofera performante avansate, caracteristici fiabile de securitate, o durata impresionanta a bateriei si o capacitate avansata de gestionare a notebook-ului ultrasubtire in orice mediu de lucru ai nevoie.

Saeid Moshkelani, VP Senior si Director General, Client Business Unit, AMD

Procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series
Facand progrese majore fata de generatiile anterioare in ceea ce priveste performanta si capacitatea, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 sunt proiectate pentru o oferi experiente de calcul foarte sigure.

Performante de top create pentru flexibilitate:

 • AMD Ryzen 7 PRO 4750U este cel mai rapid procesor pentru notebook-uri de business ultrasubtiri, cu 8 nuclee si 16 tread-uri si cu o performanta multi-thread cu pana la 35% mai mare decat competitia.
 • AMD Ryzen 7 PRO 4750U ofera o solutie eficienta din punct de vedere energetic, cu o performanta cu pana la 37% mai buna decat generatiile anterioare in aplicatiile Microsoft Office.
 • Eficienta energetica imbunatatita: construite pentru a spori productivitatea, cu ajutorul procesului avansat de fabricare pe 7nm si arhitectura de baza Zen 2, procesoarele AMD Ryzen 7 PRO 4750U ofera performante per-watt de pana de doua ori mai mari fata de generatia anterioara, si ofera pana la 20 de ore in plus durata de viata a bateriei, toate acestea pe o platforma premium.


Tehnologiile AMD PRO: Procesoarele mobile din seria AMD Ryzen PRO 4000 ajuta la protejarea datelor, simplificarea managementului si asigura fiabilitatea pe termen lung cu functii exclusiv PRO:

 • Securitate AMD PRO: Prin abordarea pe mai multe niveluri de securitate, pornind de la fabricare, pana la sistemul de operare si functiile software de siguranta, AMD Memory Guard este exclusiv pentru procesoarele AMD Ryzen PRO si protejeaza cu bro datele personale.
 • Gestionare AMD PRO: Foloseste un set de functii de management de sistem pentru gestionarea compatibilitatii cu infrastructurile IT moderne. Procesoarele AMD Ryzen PRO ofera asistenta completa pentru Microsoft Endpoint Manager, pentru a livra o solutie flexibila pentru cloud management.
 • AMD PRO Business Ready: Solutie de clasa enterprise gandita pentru calitatea si fiabilitatea sistemelor.

 

sursa: zonait.ro

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat ca au chipset separat si cei ce au deja o placa de baza pe AM4 nu vor putea face up la acest procesor, si de asemenea o groaza de placi de baza de la AMD devin inutile... Au o strategie buna de marketing nu scot des dar si cand scot fac tot posibilul sa faca bani si din piatra seaca. Nimic de comentat la ce ofera, calitate si pret putin mai mic ca intel si se vede o dezvoltare majora in ultima perioada din partea lor mai ales de la seria Ryzen 2 (unde procesorul grafic Vega) duce multe jocuri in calitate destul de decenta. 


 

type-460x42_cborder-591F11_ctop-FFAD41_c

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

×
×
 • Create New...