Administrators Echo Posted December 13, 2023 Administrators Posted December 13, 2023 Echipa GAMELIFE Romania se MARESTE! Daca doriti sa cunoasteti oameni noi, sa participati activ in cadrul comunitatii, sa va lasati "AMPRENTA" in lumea GAMING-ULUI va asteptam cu mare drag sa aplicati la oricare din proiectele implementate de GAMELIFE Romania! Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va transmitem o serie de informatii, care va vor ajuta sa va integrati mai usor in cadrul echipei GAMELIFE, cum ar fi: In primele 7-14 zile, in functie de activitatea dumneavoastra veti primi gradul de Moderator, dupa care veti primi + / -, dupa caz; Perioada campaniei este nedeterminată, astfel că, puteți participa o dată la 7 zile în caz că sunteți respinși. Pentru mai multe detalii despre proiectul de Moderare Categorie Generala, puteti lua legatura cu oricare din Administrators sau Senior-Moderators in cazul in care aveti neclaritati; Pentru mai multe detalii despre proiect puteti lua legatura @ Echo coordonatorul proiectului; Pentru mai multe detalii despre proiectul GFX Design, mai multe informatii de la coordonatorul proiectului: @ Echo Pentru a deveni parte din Echipa GAMELIFE Romania sunt impuse cateva conditii obligatorii: MINIM 5 POSTURI PE FORUM CARE POT DEMONTRA PRICEPEREA DUMNEAVOASTRA IN A REDACTA UN TEXT! MINIM 7 ZILE VECHIME PE GAMELIFE! NU IN ULTIMUL RAND, SA NU AVETI UN ISTORIC NEGATIV IN CADRUL COMUNTATII! În funcție de dorința dumneavoastră, aveti un formular care trebuie completat, precizand categoria de forum sau proiectul din care doriti sa faceti parte. Vom tine cont, in primul rand, de redactarea si limbajul folosit in cerere. Pentru orice timp de informatie, nu ezitati sa apelati la orice persoana din cadrul ECHIPEI GAMELIFE Romania ! Pentru a deveni parte din echipa de Moderator CATEGORIE GENERALA, va rugam sa completati un formular dupa modelul de mai jos: Nume utilizator : Vârsta dumneavoastră : Ce categorii doriți să moderați? : De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : De ce considerați că meritați această funcție? : Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Experiență: Cum ai auzit de GAMELIFE?: 2 1
Andrei Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 Nume utilizator : sKs Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : Other Games De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Ca e lenes echo si vreau sa il ajut De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt bun Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : DA Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 10-12 ani Cum ai auzit de GAMELIFE?: Echo 1
Administrators Echo Posted January 3, 2024 Author Administrators Posted January 3, 2024 2 minutes ago, sKs said: Nume utilizator : sKs Vârsta dumneavoastră : 27 Ce categorii doriți să moderați? : Other Games De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Ca e lenes echo si vreau sa il ajut De ce considerați că meritați această funcție? : Sunt bun Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : DA Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 10-12 ani Cum ai auzit de GAMELIFE?: Echo next! 1
Members NYX Posted May 12, 2024 Members Posted May 12, 2024 Nume utilizator :NYX Vârsta dumneavoastră : Ce categorii doriți să moderați? : alegerea asta nu o stiu orice De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : sa ajut comunitatea si servarul De ce considerați că meritați această funcție? :incerc sa ajut cat pot eu de bine Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :da Experiență: din 2012 am fost admin si administrator de sv Cum ai auzit de GAMELIFE?: pe cs am dat de voi 2
Administrators Echo Posted May 12, 2024 Author Administrators Posted May 12, 2024 2 minutes ago, NYX said: Nume utilizator :NYX Vârsta dumneavoastră : Ce categorii doriți să moderați? : alegerea asta nu o stiu orice De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : sa ajut comunitatea si servarul De ce considerați că meritați această funcție? :incerc sa ajut cat pot eu de bine Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :da Experiență: din 2012 am fost admin si administrator de sv Cum ai auzit de GAMELIFE?: pe cs am dat de voi Lasa-mi pm cu nume si parola! Aici este pentru forum, cea pt sv este pe categoria la sv! 1
Members natssu Posted May 29, 2024 Members Posted May 29, 2024 Nume utilizator :natssu#wtf Vârsta dumneavoastră :20 Ce categorii doriți să moderați? :la "seriale" daca se poate De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? :Sa ajut comunitatea în destindere și să aducem o atmosfera frumoasa membrilor . De ce considerați că meritați această funcție? :Deoarece imi fac treaba Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? :da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? :Da dar n-am mic. Experiență: 4-5 ani Cum ai auzit de GAMELIFE?:Prin vaga acum vreo 2 ani cred 3 1
Members toxicqueue Posted July 4, 2024 Members Posted July 4, 2024 Nume utilizator : toxicqueue Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : GameLife - Lumea jocurilor, Gamelife - Servere Publice De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Sa ajut si aici, eram doar pe ts De ce considerați că meritați această funcție? : Experienta anterioara si maturitatea Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 7-8 ani am fost moderator si fondator pe diferite forumuri Cum ai auzit de GAMELIFE?: Il stiu din 2012, dar nu am fost activ pe forum doar pe servere, numele vechi: RedX
Administrators Echo Posted July 5, 2024 Author Administrators Posted July 5, 2024 5 hours ago, toxicqueue said: Nume utilizator : toxicqueue Vârsta dumneavoastră : 19 Ce categorii doriți să moderați? : GameLife - Lumea jocurilor, Gamelife - Servere Publice De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Sa ajut si aici, eram doar pe ts De ce considerați că meritați această funcție? : Experienta anterioara si maturitatea Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 7-8 ani am fost moderator si fondator pe diferite forumuri Cum ai auzit de GAMELIFE?: Il stiu din 2012, dar nu am fost activ pe forum doar pe servere, numele vechi: RedX Acceptat ! 1
Members s0r1c3Lu Posted August 8, 2024 Members Posted August 8, 2024 Nume utilizator : @ bGd. @ GL Vârsta dumneavoastră : 31 de ani. Ce categorii doriți să moderați? : Oricare este disponibila. De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Pentru a fi in in rand cu lumea si a ajuta la evoluarea ei. De ce considerați că meritați această funcție? : Nu stiu poate nu merit dar imi petrec mult timp pe forum si serverul de cs 1.6 Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur. Experiență: Foar buna in php si in html Cum ai auzit de GAMELIFE?: de la @ COSMIN 1
Administrators Echo Posted August 8, 2024 Author Administrators Posted August 8, 2024 4 hours ago, bGd. @ GL said: Nume utilizator : @ bGd. @ GL Vârsta dumneavoastră : 31 de ani. Ce categorii doriți să moderați? : Oricare este disponibila. De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Pentru a fi in in rand cu lumea si a ajuta la evoluarea ei. De ce considerați că meritați această funcție? : Nu stiu poate nu merit dar imi petrec mult timp pe forum si serverul de cs 1.6 Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Desigur. Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Desigur. Experiență: Foar buna in php si in html Cum ai auzit de GAMELIFE?: de la @ COSMIN next!
Members CosmiNNN. Posted November 16, 2024 Members Posted November 16, 2024 Nume utilizator : CosmiNNN. Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : Gaming De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Sa cunosc oameni noi pe @ Echo Il stiu deja, cred ca ma stie si el De ce considerați că meritați această funcție? : Ca lucrez bine in forumuri nu stiu Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 10 ani Cum ai auzit de GAMELIFE?: O stiu de mult !
Administrators Echo Posted November 17, 2024 Author Administrators Posted November 17, 2024 11 hours ago, CosmiNNN. said: Nume utilizator : CosmiNNN. Vârsta dumneavoastră : 26 Ce categorii doriți să moderați? : Gaming De ce doriți să aderați în echipa GAMELIFE? : Sa cunosc oameni noi pe @ Echo Il stiu deja, cred ca ma stie si el De ce considerați că meritați această funcție? : Ca lucrez bine in forumuri nu stiu Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da Experiență: 10 ani Cum ai auzit de GAMELIFE?: O stiu de mult ! Ca Moderator de inceput!
Recommended Posts