Jump to content
×
×
 • Create New...

-CronoS

Manager Server
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  50 [ Donate ]

Community Reputation

28 Excellent

About -CronoS

 • Rank
  Manager CS
 • Birthday 09/30/1997

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Nu stiu cati dintre voi ati auzit de RoK, este un joc de strategie foarte jucat, chiar si in romania. Aveti aici un trailer cu jocu: https://www.youtube.com/watch?v=FzW6xACkL-U Ce propun: 1- O categorie cu acest joc unde sa se posteze des informatii despre joc, tutoriale etc. 2- O categorie pentru aliante, o alianta pe RoK poate ajunge si la 130 de membri, pentru inceput sunt 50. Acum fac parte dintr-o alianta de romanii si voi incerca sa aduc cat mai multi din ei aici. Pe viitor daca putem atrage mai multe aliante pe forum, forum-ul ar avea de castigat membrii
 2. 1-Cine te-a adus in gamelife? :)) 2-De ce ai ales sa te reapuci și sa bagi banii in server? 3-Câți morcovii scoți pe zi cu fundul? :))
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Model: Propunere/sugestie: Poze(daca este cazul): Plugin(daca este cazul): Propunerile si sugestiile se vor posta in acest topic, nu deschideti altul.
 6. Model postare: Nickname: Gradul detinut: Perioada: Motiv: Info: cererile se vor posta in acest topic.
 7. Model postare: Numele banatului: IP/SteamID: Dovada: Informatii: Totii admini sunt obligati sa aibe banlist si sa posteze fiecare ban permanent dat.
 8. Model: Nick: Nick-ul adminului reclamat: Motiv-ul: Dovada: Informatii: Pentru ca cererea sa fie luata in considerare, modelul trebuie respectat iar dovada este obligatorie. In cerere au voie sa posteze doar adminul reclamat, reclamantul si Owneri si Co-Owneri serverului.
 9. Model cerere: Nick: IP/SteamID (obligatoriu): Data si ora: Numele adminului care te-a banat: Motiv: Dovada: (printscreen in consola) Informatii: Cerere trebuie facuta la maxim 24 de ore de la momentul banului, altfel cererea va fii respinsa. Model trebuie completat in totalitate, altfel cererea va fii respinsa.
 10. Daca doresti ca numele tau sa fie rezervat pe server, posteaza o cerere dupa urmatorul model: Ex-Model: Nick: SteamID: Link GT cu numele vostru: Informatii: Pentru ati putea rezerva numele pe server va trebui sa nu fii un jucator problematic. Inainte de cerere asigurate ca ai minim 10 ore jucate pe server in ultimele 7 zile.
 11. Model Cerere: Nick: Varsta: Steam ON/OFF: SteamID: Cuvantul cheie din regulament: Link GT cu nikname-ul vostru: Informatii: Inainte de cerere trebuie sa aveti cel putin 20 de ore petrecute pe sever in ultimele 7 zile. Cerere va ramane deschisa 12 ore. Cerere de admin trebuie sa respecte modelul si fiecare subpuct sa fie completat corect. Altfel cerere va fii respinsa. Daca cerere va fii acceptat va trebui sa trimite-ti un PM lui -CronoS cu nickname ori steamid si parola.
 12. Deschis, cei ce vor sa mi se alăture sa îmi lase mesaj. Puteti Închide topicul.
 13. IP Server: 93.114.82.139 Firma host: neoserver Mod (Clasic, Zombie, Respawn, Surf):clasic DNS dorit(nume.gamelife.ro): cs.gamelife.ro Ai inscris serverul in clanul gametracker GAMELIFE ( https://www.gametracker.com/clan/comunitateagameliferomania/) ? : O sa adaug serverul când intru pe laptop. LINK GAMETRACKER.COM
 14. Sărbători fericite tuturor, in anul ce vine sa averti cât mai multe realizări pe plan profesional cât și aici pe forum. ❤️