Andrei_ - GAMELIFE România Jump to content

Andrei_

Members
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania

Profile Rating - 0

No reviews yet

About Andrei_

 • Birthday 11/29/2004

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vatra Dornei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andrei_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputation

 1. Nume Serial : Orange Is The New Black Actori : Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning Regia : Jenji Kohan Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt2372162/ 8.1/10 Durata Serial : 91 de episoade Data lansarii : 11 July 2013 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 7 Episoade pe sezon : 13 Gen : Comedy, Crime, Drama Descriere : Piper Chapman este un executiv de relații publice, cu o carieră și un logodnic, când trecutul ei o prinde brusc. La mijlocul anilor '30 este condamnată să petreacă timp într-o închisoare pentru femei cu securitate minimă din New York pentru asocierea ei cu un drogat cu 10 ani mai devreme. Această serie originală Netflix se bazează pe cartea cu același titlu. Forțat să comercializeze costume de putere pentru portocaliu de închisoare, Chapman își face drum prin sistemul de corecții și se adaptează la viața din spatele gratiilor, făcând prieteni cu numeroasele persoane excentrice, neobișnuite și neașteptate pe care le întâlnește. Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=AiB1iv8DQcg
 2. Nume Serial : The Haunting of Hill House Actori : Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas Regia :Mike Flanagan Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt6763664/ 8.7/10 Durata Serial : aproape 10 ore Data lansarii : 12 October 2018 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 1 Episoade pe sezon : 10 Gen : Drama, Horror, Mystery Descriere : În timp ce se luptă să discearnă visele de realitate, Olivia se teme pentru siguranța copiilor ei, un instinct matern, doamna Dudley o îndeamnă să se îmbrățișeze. Trailer:
 3. Nume Serial : When They See Us Actori Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse Regia : Ava DuVernay Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt7137906/ 8.9/10 Durata Serial : este un serial cu 4 parti Data lansarii : 31 May 2019 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 1 Episoade pe sezon : sunt 4 parti nu chiar episoade Gen : Biography, Crime, Drama Descriere : În 1989, un jogger a fost agresat și violat în Central Park din New York, iar cinci tineri au fost ulterior acuzați de crimă. Cvintetul, numit Central Park Five, și-a menținut inocența și a petrecut ani buni luptând împotriva condamnărilor, sperând să fie exonerat. Această serie limitată se întinde pe un sfert de secol, de când adolescenții sunt interogați pentru prima oară cu privire la incidentul din primăvara lui 1989, trecând prin exonerarea lor în 2002 și, în cele din urmă, soluționarea ajunsă cu orașul New York în 2014. Distribuția este plină dintre nominalizații și câștigătorii Emmy, printre care Michael Kenneth Williams, John Leguizamo, Felicity Huffman și Blair Underwood. Trailer:
 4. Nume Serial : Castlevania Actori : Richard Armitage, James Callis, Alejandra Reynoso Regia : Warren Ellis Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt6517102/ 8.2/10 Durata Serial : 22 de ep a cate 30 de min aproximativ Data lansarii : 7 July 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 4-10 Gen : Animation, Action, Adventure Descriere : Când Lisa Tepes, iubita soție a lui Vlad Tepes AKA Dracula este acuzată de vrăjitorie și arsă pe rug de un episcop exces de zel, Dracula declară război poporului Țării Românești și dezlănțuie o armată de creaturi demonice ucigașe din iad. Din fericire, Trevor Belmont, ultimul supraviețuitor al clanului Belmont, o familie rușinată cunoscută pentru vânătoarea de tot felul de monștri, este încă în oraș și este de acord să ducă lupta către stăpânul vampirilor. Trailer:
 5. Nume Serial : The Midnught Gospel Actori : Phil Hendrie, Duncan Trussell, Joey Diaz Regia :Ducan Trussel Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt11639414/ 8.3/10 Durata Serial : deocamdata doar 8 ep Data lansarii : 20 April 2020 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 1 deocamdata Episoade pe sezon : 8 Gen : Animation, Adventure, Comedy Descriere : Clancy, un astronaut cu un simulator multivers funcționează defectuos, părăsește confortul casei sale pentru a intervieva ființe care trăiesc în lumi pe moarte. Trailer:
 6. Nume Serial : Altered Carbon Actori : Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Will Yun Lee Regia : Laeta Kalogridis Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt2261227/ 8.0/10 Durata Serial : 18 episoade a cate aproximativ 1 ora Data lansarii : 2 February 2018 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 2 Episoade pe sezon : 8-10 Gen : Action, Drama, Sci-Fi Descriere : CARBONUL ALTERAT este plasat într-un viitor în care conștiința este digitalizată și depozitată în stive corticale implantate în coloana vertebrală, permițând oamenilor să supraviețuiască morții fizice, având amintirile și conștiința „reînfășurate” în corpuri noi. Povestea urmează soldatului "Trimisului" special antrenat, Takeshi Kovacs, care este descărcat dintr-o închisoare din afara lumii și într-un manșon pregătit pentru luptă, la cererea lui Laurens Bancroft, un aristocrat extrem de influent. Bancroft a fost ucis, iar ultima copie de rezervă automată a stivei sale a fost făcută cu câteva ore înainte de moartea sa, lăsându-l fără amintiri despre cine la ucis și de ce. În timp ce poliția a considerat-o sinucidere, Bancroft este convins că a fost ucis și vrea ca Kovacs să afle adevărul. Trailer:
 7. Nume Serial : Narcos Actori :Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook Regia : Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt2707408/ 8.8/10 Durata Serial : 30 de ep a cate aproximativ o ora Data lansarii : 28 August 2015 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 10 Gen : Biography, Crime, Drama Descriere : Narcos spune povestea adevărată a creșterii și răspândirii cartelurilor de droguri de cocaină pe tot globul și a eforturilor însoțitoare ale forțelor de ordine pentru a le întâlni în fața unui conflict brutal și sângeros. Acesta se concentrează în jurul notoriu columbian columbian Pablo Escobar (Wagner Moura) și Steve Murphy (Holbrook), un agent DEA trimis în Columbia într-o misiune americană pentru a-l captura și în cele din urmă să-l omoare. Trailer:
 8. Nume Serial : Atypical Actori : Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine Regia : Robia Rashid Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt6315640/?ref_=nv_sr_srsg_0 8.3/10 Durata Serial : 38 de ep a cate aproximativ 30 de min Data lansarii : 11 August 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 4 Episoade pe sezon :8-10 Gen : Comedy, Drama Descriere : Atipic este o poveste de vârstă majoră care o urmărește pe Sam, un tânăr de 18 ani din spectrul autist în timp ce caută dragoste și independență. În timp ce Sam se află în călătoria lui amuzantă, dar emoțională, de descoperire de sine, restul familiei sale trebuie să se lupte cu schimbarea propriilor vieți, în timp ce toți se luptă cu tema centrală: ce înseamnă cu adevărat să fii normal? Trailer:
 9. Nume Serial : Dark Actori : Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Lisa Vicari Regia : Baran bo Odar, Jantje Friese Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt5753856/ 8.8/10 Durata Serial : 26 de ep de cate aproxomativ o ora Data lansarii : 1 December 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 8-10 Gen : Crime, Drama, Mystery Descriere : Prima producție germană din cea mai importantă rețea de televiziune pe internet din lume se desfășoară într-un oraș german din ziua de azi, unde dispariția a doi copii mici expune dubla viață și relațiile fracturate între patru familii. În episoade de zece ore, povestea ia o întorsătură surprinzătoare care se leagă de același oraș în 1986. Trailer:
 10. Nume Serial : Mindhunter Actori : Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv Regia : Joe Penhall Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt5290382/ 8.6/10 Durata Serial : 19 episoade a cate aproximativ o ora Data lansarii : 13 October 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 2 Episoade pe sezon :9-10 Gen : Crime, Drama, Thriller Descriere : Doi agenți FBI, care luptă împotriva stigmatizării departamentale a băieților din camera din spate - cei care încearcă să complice statu quo-ul simplelor mijloace, motive, oportunități (MMO) de soluționare a criminalității cu academicieni - lucrează pentru a dezvolta un domeniu de investigație inovator care să încorporeze psihologia, antropologia și sociologia ca metodă de dezvăluire a motivului. Ei recunosc clasica soluționare a criminalității - MMO - ca nu mai este suficientă, deoarece criminalitatea devine din ce în ce mai complicată pe măsură ce absolvenții Motive de la nevoie și lăcomie la motive inexplicabile și iraționale. Ei teoretizează aplicarea unei evaluări psihologice mai profunde va pune noi întrebări. Pur și simplu, întrebarea De ce va duce la Cine. Această serie se concentrează pe dezvoltarea de către doi bărbați, doi agenți, a unui nou domeniu criminal și face acest lucru prin intermediul unor linii de poveste de vizitare a minții sociopate. Trailer:
 11. Nume Serial :Vikingane Actori : Kåre Conradi, Nils Jørgen Kaalstad, Jon Øigarden Regia : Jon Iver Helgaker, Jonas Torgersen Link si nota imdb : Durata Serial : 18 ep a cate aproximativ o ora Data lansarii : 18 August 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 6 Gen : Comedy Descriere : Amplasat în anul 790 d.Hr., Vikingane prezintă provocările zilnice ale oamenilor care trăiesc într-un mic sat viking, de la lupta pentru putere, rivalitatea fraților, egalitatea de gen, până la trădare și prietenie. „Este povestea oamenilor din vremea noastră, dar care trăiesc în epoca vikingă. Desigur, alegerile de zi cu zi au consecințe mult mai dramatice, ceea ce face ca materialul de comedie să fie excelent. Trailer:
 12. Nume Serial : The punisher Actori : Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ben Barnes Regia : Steave Linghtfoot Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt5675620/ 8.5/10 Durata Serial : 26 de episode a cate o ora aproximativ Data lansarii : 17 November 2017 Programe de difuzare : Netflix Sezoane : 2 Episoade pe sezon : 13 Gen : Action, Crime, Drama Descriere : După ce s-a răzbunat pe cei responsabili de moartea soției și a copiilor săi, Frank Castle descoperă o conspirație care merge mult mai adânc decât lumea interlopă criminală din New York. Acum cunoscut în tot orașul sub numele de Punisher, el trebuie să descopere adevărul despre nedreptățile care afectează mai mult decât familia sa. Trailer:
 13. Nume Serial : Daredevil Actori :Charlie Cox, Vincent D'Onofrio, Deborah Ann Woll Regia : Drew Goddard Link si nota imdb :https://www.imdb.com/title/tt3322312/ 8.6/10 Durata Serial : 39 de episoade a cate aproximativ o ora Data lansarii : 10 April 2015 Programe de difuzare : netflix Sezoane : 3 Episoade pe sezon : 13 Gen : Action, Crime, Drama Descriere : În copilărie, Matt Murdock a fost orbit de o deversare de substanțe chimice într-un accident ciudat. În loc să-l limiteze, i-a dat simțuri supraomenești, care i-au permis să vadă lumea într-un mod unic și puternic. Acum folosește aceste puteri pentru a oferi dreptate, nu numai ca avocat în propria firmă de avocatură, ci și ca vigilent noaptea, urmărind străzile din Hell's Kitchen ca Daredevil, omul fără teamă. Trailer:
 14. Nume Serial : Bodyguard Actori : Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin Regia : Jed Mercurio Link si nota imdb : https://www.imdb.com/title/tt7493974/ 8.1/10 Durata Serial : deocamdata 6 episoade a cate o ora aproximativ Data lansarii : 26 August 2018 Programe de difuzare : netflix Sezoane : 1(al doilea nu este inca lansat Episoade pe sezon : 6 Gen : Crime, Drama, Thriller Descriere : Bodyguard-ul spune povestea fictivă a lui David Budd, un veteran de război eroic, dar volatil, care lucrează acum ca ofițer de protecție specializat pentru filiala drepturilor de autor și a protecției de specialitate a serviciului de poliție metropolitan din Londra. Când este însărcinat să-l protejeze pe ambițioasa și puternica ministru de interne Julia Montague, a cărui politică reprezintă tot ceea ce disprețuiește, Budd se găsește rupt între datoria și credințele sale. Responsabil pentru siguranța ei, este de fapt cea mai mare amenințare a ei? Trailer:
×
×
 • Create New...